Програма за воден знак?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Re: Програма за воден знак?

Мнениеот pronobis » Вто 23 юни 2009 21:39

hooligans написа:Изображение

да попитам , това с коя програма става

С Photoshop със сигурност. И с много други, разбира се, но аз поне това мога с фотошопа да го постигна. :wink:
Едит: Сега видях, че това едело на madcap, така че най-сигурно питай него, но повтарям, че на мен ми изглежда като правено с layers във PS.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 23 юни 2009 21:44

pronobis написа:
hooligans написа:да попитам , това с коя програма става

С Photoshop със сигурност. И с много други, разбира се, но аз поне това мога с фотошопа да го постигна. :wink:
Едит: Сега видях, че това едело на madcap, така че най-сигурно питай него, но повтарям, че на мен ми изглежда като правено с layers във PS.

а някоя друга лесна програма с подобна рамка да ми кажете , че с фотошопа съм като цигане пред магазин за техника mhihi

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Сря 24 юни 2009 7:59

За по-лесна програма не знам, нека други кажат.
Но... ако имаш все пак PS вкъщи и отделиш малко време, погледни този сайт:
http://www.good-tutorials.com/tutorials/photoshop - повечето туториъли там са на метода стъпка-по-стъпка.

А за да добиеш по-ясна представа за какво говоря, можеш директно да видиш и това:
http://10steps.sg/photoshop/create-a-dr ... ing-scene/ (крайният резултат е най-долу, в края на стъпките)

Не е най-доброто изпълнение според мен (авторът малко е прекалил с ефектите), но набързо това извадих. Тъкмо ще добиеш представа какво могат layer-ите във фотошопа.
И ако отделиш 2-3 месеца на този сайт и направиш голяма част от туториълите там, с фотошопа ще станеш като цигане на кръчмарски банкет... mhihi

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 24 юни 2009 8:15

hooligans написа:а някоя друга лесна програма с подобна рамка да ми кажете , че с фотошопа съм като цигане пред магазин за техника mhihi

И на мен ми е много трудно с фотошопа... нямам време да му се отдам напълно. Знам, че с него става най-хубаво ама си трябва четене и свободно време.
Аз ползвам PhotoFiltre. :да:
Много ми е лесно с нея ... влез в скайп да ти я пратя :wink:

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Пет 26 юни 2009 16:53

За всички които не могат да работят с Photoshop има олекотена версия за начинаещи с която пак почти всичко може да се направи. Казва се Photoshop Elements. :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”