Проблем с дефектна стока от Технополис

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с дефектна стока от Технополис

Мнениеот Matematiks » Пон 09 мар 2009 23:01

абе хора тия тука са ебати факин шет отсекъде :012:
поръчвам си реле-регулатор през ибей,релето идва,аз се мотам,с;агам го след 30 дена и виждам че не баца,не беше чисто ново и не беше с гаранция
пиша на човека и ми мета ново реле без да връщам старото за свой разноски
е как да не си пзаруваш през нета

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 09 мар 2009 23:16

Matematiks написа:е как да не си пзаруваш през нета

по-правилното в случая е - "е как да не си пазаруваш от чужбина" :idea:

chriss
Автомобил: VW MK4
Двигател: ATD PD TDI

Мнениеот chriss » Вто 10 мар 2009 10:38

Аз преди време бях писал тук за един климатик дето дава един и същ дефект. Подадох жалба в КЗП - нищо не направиха, сега ще ходя на Помирителна комисия. Технополис не връщат пари и не заменят стоки. Подковали са се отвсякъде, закона ги защитава тях, а не потребителя. Платили са на свините в парламента и закона им дава право да връщат пари АКО пожелаят. Аз повече там няма да стъпя, отношението е подигравателно, все едно аз съм виновен, че продават боклуци. Но пък мисля да си го изкарам на сервизната фирма - те играят заедно срещу мен - не ми дадоха касов бон, нито ф-ра за монтажа, ако не ми върнат парите ще подам сигнал в НАП. Няма само аз да обирам негативите. И още веднъж: НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС

milko96
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milko96 » Вто 17 сеп 2013 19:24

Технополис!??? Тея са егати смешниците.Взех телефон от тях и това ми беше най голямата грешка.Оказа се че,тия мислят само за парата но точно така се губят клиенти.Не искат да заменят дефектирал телефон на 5 дена.Нищо няма да си купя повече от тия.Жалко за момчетата и момичетата работещи там.Шефовете им са шушумиги които не разбират нищо от бизнес.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 17 сеп 2013 23:49

То тук работата е като при мобилните оператори,един казва "никога вече Мтел" друг "Глобул са измамници" а трети "Вивател за нищо не стават" ама и трите си имат абонати и не фалират :wink Ако се пусне тема за Техномаркет съм сигурен че и за там много хора ще ревнат какви са скъсаняци ама магазините си работят със или без нас като клиенти и това че някой пише такива неща не ги трогва много :exclaim

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Сря 18 сеп 2013 0:48

Аз лично от Технополис съм купувал доста неща до сега нямах дефектна стока и всичката електроника си работи,същото мога да кажа и за Виваком взех си телефон няма да кажа какво му направих :twisted и ми я поправиха.Като цяло това го има навсякъде но хората се държат учтиво и поправят всичко на време.Особено в Германия и Англия мисля ,че са най коректни.Аз ви препоръчвам да не купувате без да тествате и да огледате добре апарата,най важното да си пазите касовите бележки и гаранционните карти.Пък при покупка на телефон задължително запечатан от компанията производител. :c010

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Сря 18 сеп 2013 11:03

Технополис и Техномаркет са само търговци. Ако не си купите от едните, ще отидите при другите, където положението е същото :smile
Винаги ми е било интересно защо всички плюят търгпвците и никой не казва нищо за производителя. Сервизното обслужване си е политика на производителя :th_up
Примерно ако си купите миксер филипс за 100лв и се повреди докато е в гаранция ще ви бъде заменен с нов. Ако миксера е мулинекс ще отиде в сервиз :Mr Green Fun

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пет 20 сеп 2013 15:20

milko96 написа:...

Ка'и честно кво точно търси, че я изкопа тази 4 и половина годишна тема :screwy

ivelina76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelina76 » Пон 07 окт 2013 15:21

Аз съм си купувала от Тхнополис много неща:
-аудио система, на която и се развали едната колона, за мое успокоение беше още в гаранция
-аспиратор, които не върши никаква работа от момента в който го монтирахме до сега
-лаптоп, на който зарядното му се развали на 3-я месец
Ощо взето всичко което съм взела от там, а и не само аз и мой познати, всичко е фалшиво. Незнам на какво се дължи това, в единив магазин една стока да е качествена, а в другия-не. Не знам, но в Техномаркет всичко е фалшиво.
Аз се отказах да пазарувам от там.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Вто 08 окт 2013 15:39

Последно Техномаркет или Технополис :mhihi :mhihi :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”