подпиши за 2 години

vera_87 написа:[b]А защо клиента трябва да подаде молба за прекратяването на д-ра един месец преди изтичането му, когато клиент на Мобилтел ЕАД вземе сим карта заплаща една месечна такаса,поради това което предплаща отива един месец по рано.
Pichaga написа:законно е
и аз така правя при много договори
rosy написа:Pichaga написа:законно е
и аз така правя при много договори
Пи Телеком-говори изгодно и дългосрочно
relaxxx написа:Той договора че се подновява автоматично се подновява, но мисля че новия може да бъде развален без да дължиш неустойки... трябва да го проверя това и ще допълня .. за Мтел говоря...
moleo написа:в Глобул се преподновяват договорите. Ако изплатиш неустойка, мисля че ще е на 10.80 ( стандартна за комфорт 100 ), а не на промоционалната цена от 4.90 лв. Все пак попитай на *88 .
Може и да не подавате заявление 1 месец преди да изтече срока, достатъчно е да отидете и да прекратите договора няколко дни преди да изтече физически договора.
evgenyh написа:дължиш неустойка - оставащите такси до края на договора
Georgi_G написа:Специално тоя договор за 5лева към Мтел след изтичане на първата година, се подновява автоматично, но може да бъде прекратен по всяко време с едномесечно предизвестие и без плащане на каквито и да е неустойки. Ако не се подновяваше автоматично щяха да спират телефоните едностранно без предизвестие и тогава май щеше да има повече недоволни.
(абонат съм на Мтел, но ги мразя)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта