Мусура ще ти препоръча марката TPlink и цената му беше към 55-60лвyarek написа:нещо не ме впечетляват цените на този linksys wrt54gl има линещо по евтино? към 70-80 лева?

Мусура ще ти препоръча марката TPlink и цената му беше към 55-60лвyarek написа:нещо не ме впечетляват цените на този linksys wrt54gl има линещо по евтино? към 70-80 лева?
musura написа:Tp-link TL-WR340G е здраво нещо, може да не е най-хайтек и най-марковото нещо, но важното е, че работи
ISRalien написа:musura написа:Tp-link TL-WR340G е здраво нещо, може да не е най-хайтек и най-марковото нещо, но важното е, че работи
И аз мислих такъв да търся сега на заплата, можеш ли да споделиш опит?
Интересува ме - забива ли като D-link-овете например?
Каква скорост на download може да поддържа при 54 мбитс?
Предполагам да, ама - има ли port forwarding?
Благодаря предварително.
stefan4o написа:Кой пък каза, че рутерите на Д-линк забиват? Аз ползвам такъв вече повече от година и не виждам проблем с него. Забивал е само и единствено, когато е имало токови удари вкъщи, което според мен е напълно нормално, все пак това е активно оборудване. Според мен да ти е безпроблемен рутерът е чиста доза късмет, зависи каква бройка ти се падне. Имам известни наблюдение и над Асус, но не ми харесват, малко са мудни, когато им правиш настройките и трябва да запомнят новите. Дори някои бройки ги запомняха от 2-3 път. Същото ми се е случвало и с рутерите на Линксис, но с настройките на безжичната им мрежа - при задаване на криптиране се е налагало рутера да се ресетне няколко пъти докато разбере "какво искам да му кажа да направи"
Лично на мен като човек, който работи като лан-техник и се е сблъсквал с доста модели рутери ми е винаги било най-лесно и интуитивно да работя с моделите на Д-линк. Не ангажирам никого с личното си мнение.
stefan4o написа:Благодаря за иронията, но с кое не сте съгласен, г-н администраторе? Че когато има токов удар активното оборудване, което е включено към ~220 не може да забие така ли? Или вашето активно оборудване е някакво вълшебно? Разбира се, говоря само за случаите при домашна употреба, когато НЕ се предполага ползването на UPS.
Извинявам се за оффтопика
vw_golf_4_tdi написа:
това, че работодателя ти, ти е купил кримпачки за 12лв и им се кефиш като гладно циганче на баничка; че не може да си позволи да слага switch по - скъп от 10лв (разбирай repotec); не означава, че D-Link да "перфектният избор".
ако да дадете 120лв за един нормален Linksys, са много пари за Вас; то ще оцените смисълът на моите думи когато отидете за 3-4 път да ви го подменят и/или истанете 1месец без интернет.
и все пак не вярвам, че ще променя мисленето на хора които се кефят, че са си купили еФтинджос нещо от битака.
P.S. работя с CISCO и до сега не са ме предали (вкъщи и на работа).
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта