Радо искам да си продам мястото под аватара ми за банер като приходите да са за мен, може ли да се уреди

kriss4 написа:Да, стоките са по-евтини, а и мога да прегледам и коментари на потребители за тях
heimdal написа:
Бранша е силно ограничен именно поради НЕразбирането на това как, кога, къде е равно на реклама!
rosy написа:heimdal написа:
Бранша е силно ограничен именно поради НЕразбирането на това как, кога, къде е равно на реклама!
Добре аз да попитам, ако си прасна един ник troyanska_slivova и си пиша по форуми с него мога ли да искам пари от фирмата, щото все пак им правя реклама
uzi написа:само да кажа, че аз правя рекламата, кой къде я слага мене не ми пука.
а за хваленето и изплащането на голфа.. кво лошо има да се похвали човек, че се оправя в тая криза, и не му е застрашено работното место.
heimdal написа:Тук се сещам за "пакета" на Макс Телеком.
mladvampirTDI написа:Следващата стъпка е mobile net, където рекламите да са съобразени със спецификациите на мобилните устройства.
heimdal написа:Това е - просто в Българско всичко е прекроено, преиначено ПРЕ-незнамсивечекакво.
Matematiks написа:Та влизам във въпросният магазин и примерно гледам знам ли-в случая бяха маратонки Еър Джордан които седмица преди това търсех и намерих в американския ибей чисти нови,та викам я баси кефа сега ги женим.Добър ден бля бля бяля ...42 номер???. Я яааааа -отговарят ми,викам си дас фантастиш
,опс а цена-380 лева
аутлет
![]()
-бях ги гледал седмица преди това за 36 долара без шипа.
Та къде отиваме може би се питам.Коя точно реклама да гледам???
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта