Карта памет.Каква и от къде?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Re: Карта памет.Каква и от къде?

Мнениеот BeckoTDI » Вто 03 ное 2009 7:32

Да точно това е, на мояата картичка по същищя начин пише 80х, тази щом е 133 трябва да е много мощна :shock :P

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 03 ное 2009 8:05

parno написа:
Layer написа:като не ти пука за 10 или 20 отиваш и купуваш и ако гръмне пак си купи.

не ме кефи мнението ти...
искам като съм насред никъдето да снимам и да знам че няма да огъне тъпата карта..
имаш ли нещо да препоръчаш или се правиш на хитър?

Ами колега, и по-скъпа карта да си вземеш, то пак няма никакви гаранций че няма да ти се огъне картата, докато на нея има нови снимки които не си свалил на компа. Тия карти станаха по 10 лв, а повечето са произведени в китайски гаражи. Като я вземеш, се опитай да е поне с гаранция за твое лично успокоение. Винаги има вариант да ти се повреди картата, това все пак е техника и никои не знае кога ще и доиде края. Купи си по-скъпа ако искаш. Нещо на Fudji , Olympus , Praktica, или защо не и SanDisk.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 03 ное 2009 9:47

parno написа:а колегата който се мисли за тарикат ще му кажа че е глупак, и то безполезен...

слушай ей, най малкото спазвай правилата и не ме обиждай.нито ме познаваш нито нищо да ми казваш къв съм.
7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.

аз не мога да ти помогна ,защото ти винаги имаш някви теми за смешни 10-15 лв.
все пак парите нямат значение,тука сме форум за взаймопомощ ама ти прекаяваш с авантата,
мери си приказките и внимавай съвсем сериозно.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 03 ное 2009 11:05

Колегата parno е официално предупреден за нарушаване на т. 7.

parno написа:а ве я направо :lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”