Относно HTC HD2!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно HTC HD2!
Някой пробвали ли е с Coreplayer как вървят филмите на hd2?
-
- Автомобил: Беше Passat
- Двигател: EZ 1990
- Контакти:
В това ревю точно него предлагат за гледане на филмите.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм с такъв телефон вече втора седмица, какво те интересува ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
moleo написа:аз съм с такъв телефон вече втора седмица, какво те интересува ?
Еми аз намерих доста сайтове с програмки за телефона, но честно казано не искам да ги пробвам всички защото искам да е все така бърз както като го купих

Мерси

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Работи на всички програми идеално.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
eddyman написа:moleo написа:аз съм с такъв телефон вече втора седмица, какво те интересува ?
Еми аз намерих доста сайтове с програмки за телефона, но честно казано не искам да ги пробвам всички защото искам да е все така бърз както като го купихПробвал ли си една програма, g sensor май се казваше, която ти обръща екрана на лендскейп, но не само в операта, а с всички приложения които използваш? За word, excel, skype ще е доста полезно, ама ако обръща и клавиатурата.
Мерси
г-о няма да ти завърта всички програми.Има си отделна програма,която върши тази работа

-
- Автомобил:
- Двигател:
Лило, а някакво име дали знаеш на тази програма?
И още нещо- будилника на телефона звъни на произволен принцип, 3 дни звъни, после 1-2 дни не звъни, после пак се оправя. И стария ми touch diamond беше абсолютно по същия начин.
И още нещо- будилника на телефона звъни на произволен принцип, 3 дни звъни, после 1-2 дни не звъни, после пак се оправя. И стария ми touch diamond беше абсолютно по същия начин.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
програмата се казва BsB G-Config
бих я качил тук,но нямам архиватор на този комп,а форума непозволява да се качва разширението .cab
айде,помогнаха комшиите
бих я качил тук,но нямам архиватор на този комп,а форума непозволява да се качва разширението .cab

айде,помогнаха комшиите

-
- Автомобил:
- Двигател:
Сърдечни благодарности!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
eddyman написа:Сърдечни благодарности!

Важното е да работи.
М/у другото,незнам какви ромове сваляте,но поне тези които аз си свалям са кукнати с ландскей екран,и това не го ползвам много.Седи в архива

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
МНого моля хора,които са неориентирани какво искат да НЕ си взимат такъв апарат.
Все пак това не е нокиа 2600
да ви държи батерията по 4 седмици.Апарата е за хора разбиращи какво има в него ,и как да работят с приложенията.Тоест искат се повече познания от нокиата,била тя и със симбион.
Днес поредния философ,на който му асистирах да си вземе този чудесен гигант,ми заяви,че това не било неговият телефон
неможел да разбере нещата както при нокиата(дори и симбионската му
),и че трябвало много време да чете за да се научи да работи с него.Трябвало му телефон за навигация и ало-ало
Гледам на който мога да помагам,ама немога да сдъвквам всичко деа.Всеки да чете и да се учи
п.п.
Яко запалих,но вече ми мина.След като очаквам поредния нов апарат да цъфне при мен
и собственикът му,който поне знам ,че ще разбере какво му говоря,и какво да прави
Евалата водке

Все пак това не е нокиа 2600

Днес поредния философ,на който му асистирах да си вземе този чудесен гигант,ми заяви,че това не било неговият телефон

Гледам на който мога да помагам,ама немога да сдъвквам всичко деа.Всеки да чете и да се учи

п.п.
Яко запалих,но вече ми мина.След като очаквам поредния нов апарат да цъфне при мен

Евалата водке

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Не се пали.
То е ясно, че ще бъкне от чукумби със светнали очички за новата играчка, па тя, видиш ли, ще иска малко раздвижване на сиво вещество...
Така е то - обущарят бос ходи.
Тикви се радват на лъскавинята, а тези, които могат наистина да оценят ползата от апарата - още сбират средства и планират семейния бюджет.
То е ясно, че ще бъкне от чукумби със светнали очички за новата играчка, па тя, видиш ли, ще иска малко раздвижване на сиво вещество...

Така е то - обущарят бос ходи.
Тикви се радват на лъскавинята, а тези, които могат наистина да оценят ползата от апарата - още сбират средства и планират семейния бюджет.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако човека никога не е работил с компютър на windows сигурно и hd 2-ката ще му се е сторила голямо предизвикателство
Според мен преди да си купиш такава играчка е хубаво поне 1 час да се занимаеш да попрочетеш това онова за нея, а не в магазина тепърва да асимилираш цялата информация и да взимаш решение за 3 мин.

на сърбела майката му е чесането!
така че,кеф ти Херо,кеф ти HD2,кеф ти тухла четворка
аз вече се начесах..
В магазина момичето ме ме пита: Нали ще можете да се оправите с телефона? Аз:Много ясно! ...... И до довечера 3 резета,щото не зная откъде да деинсталирам програмите.Ама както казах,чесането му е майката!Нищо че до вечерта не знаех как го изключа дори,ами му вадих батерията за да му затворя приложенията.Но започна да ми харесва.

В магазина момичето ме ме пита: Нали ще можете да се оправите с телефона? Аз:Много ясно! ...... И до довечера 3 резета,щото не зная откъде да деинсталирам програмите.Ама както казах,чесането му е майката!Нищо че до вечерта не знаех как го изключа дори,ами му вадих батерията за да му затворя приложенията.Но започна да ми харесва.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ама не се учете така моля ви се 
Някои неща като не ги направите както трябва,и полсе се омазват бая неща.Същото както с компа
п.п.
Водке,ко напраи МА

Някои неща като не ги направите както трябва,и полсе се омазват бая неща.Същото както с компа

п.п.
Водке,ко напраи МА

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”