Пералня НЕО. Става ли?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 01 май 2006 20:39

Брат ми си купи най-евтината на Zanussi-доволен е и ще е по-добра от НЕО-Един приятел имаше мр3 за кола Нео-четеше и надраскани и мръсни дискове,обаче му го откраднаха наркоманите-купи си най-евтината мр3 ка на Кларион и разбра,че качествения звук все още е тайна за инжинерите от Нео mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 01 май 2006 20:51

bomber написа:Имам фурна Snaige зглобявана в БГ и е доста зле.Пече си ама вратата и не е уплатнена добре и излиза пара.А от тая пара се изтриха надписите около врътките за котлоните. Май по-добре Crown.

E тъкмо от неуплътнената врата на пералнята Snaige ще си мие тъщата и мокрото помещение mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 01 май 2006 21:56

нали знаете - за тъщата и за умрелите - или добро или нищо

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 02 май 2006 15:29

Аз имам прахосмукачка и мп3-плейър (не за кола, ами като си ходиш да си слушаш музика mhihi ) Нео и не се оплаквам - за цената си стават. Но ако търсиш качество, не бих ти препоръчал.

Crown-а едно време бяха железни (още имаме един работещ касетофон, след почти 20 години тормоз над него), ама сега не знам как са...

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 02 май 2006 16:04

NEO, Crown, SANG, Elite & etc. са се в кюпа
На Snaige пералните, които се продават в BG имат толкова общо с Литва колкото и аз. Причисляваш ги спокойно към горната група.
Зарадвай тъщата с някой скромен модел на Indesit, Whirlpool, Siltal или нещо от сорта в ниския клас, за да не ти белее косата после.

didoriginal написа:Имам DVD Neo -...Доколкото знам, всичко в телевизорите им е на Panasonic, Philips и Sony.

Мислех че клиентите, които вярват на тези истории са отдавна изчезнал вид :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 02 май 2006 16:13

Аз пък си мислех, че много добър приятел на чичо ми има телевизионен сервиз и съм гледал отворен Neo.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 02 май 2006 16:15

Беко някой препоръча ли?Аз съм чувал само добри отзиви.Питай Дивна,тя ще ти каже.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 02 май 2006 16:26

didoriginal написа:Аз пък си мислех, че много добър приятел на чичо ми има телевизионен сервиз и съм гледал отворен Neo.

Отвореното NEO е често срещано явление :wink:
БГ търговските марки са си сбиротак. Частите в тях са каквито е имало за конкретната партида, но много по-голяма е вероятността да видиш маркова техника с части от измислен производител, отколкото измислена търговска марка с части от реномиран производител.
В интерес на истината ми се е случвало да имам и телевизори KIA с кинескопи SONY, но в повечето случаи са от рода на CHUNGHWA, IRICO и т.н.
Maks написа:Беко някой препоръча ли?Аз съм чувал само добри отзиви.Питай Дивна,тя ще ти каже.

Може би единствения добър вариант в посочения ценови диапазон

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 02 май 2006 17:59

Много ти благодаря Съни очаквах и исках да чуя твоето мнение.
Явно ще тсе позиционирам около 400те лв. Ще избера нещо между Indesit, Whirlpool,Силтал-макар че последните не ги виждам в ценовите листи на Технополис и Техномаркет. Ще добавя и Самсунг в играта на късмета. Защото имам в къщи такъв вече с 7години вярна служба.
Благодаря и на останалите за изразените мнения. Ако някой желае може още нещо да каже Изборът ще е в Петък.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 03 май 2006 7:33

Санг!

едната баба е доволна и черпи вече 1 година и нещо!
другата от няколко месеца!
от технополис съм ги взимал и двете и са най-читави от изброените марки...

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 03 май 2006 9:01

Пералните SANG ги правят в BEKO :idea:

Потребителски аватар
izaka_82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот izaka_82 » Сря 03 май 2006 9:04

Аз лично съм се сблъсквал с техниката нео,и никога повече :не: :rocketwhore .По добре перете на ръка от колкото да даваш грешни пари.

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 03 май 2006 9:22

silent написа:...Явно ще тсе позиционирам около 400те лв...

В такъв случай защо не помислиш за Gorenje - всичката ми бяла техника е такава, досега за експлоатация 4-5 години някъде нямам никакви ядове /да чукна на дърво :)/
гледам в Техномаркета има за 455 лева - http://www.kkelectronics.com/product_de ... d=09011173
Моите съм ги купувал от фирменото магазинче на "Графа" зад нотариата, тогава бяха с 5 години гаранция. Телефон .... ЕДИТ - дръннах да проверя и се оказа, че са го сменили за съжаление.

Последна промяна от Miki на Сря 03 май 2006 9:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Сря 03 май 2006 9:25

musura написа:Какво да ти кажа, аз направих грешката да си купя микровълнова фурна НЕО и си научих урока - нестига, че дадох 200+ лева, изхождайки от мисълтта "ще взема най-скъпия модел на най-евтината марка и той със сигурност ще е по-добър от "марков" средна ръка" - да, ама не :) Фурната е много зле, за полвин година ползване е пред разпад. Старата ми фурна беше Самсунг и я ползвах 7 години.

И аз не съм фен на НЕО, но ни подариха такава микровълнова и вече година и пет месеца не е мръднала, а доста я тероризираме :)
Брат ми си купи ДВД НЕО и далеч не четеше чак толкова формати, абе беше много зле.
Иначе имаме печка Санг и... абе става. Беше още в гаранция като се развали нещо, смениха го без пари и оттогава не е мръднала (поне две години плюс първата една --> значи общо стават три.) Е, изтъркаха се копчетата де :lol:
Така че явно е според зависи какво уцели човек.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 03 май 2006 10:23

При тия китайските всичко е до голяма доза късмет. Там няма марки, марките ги слагат после. Има и читави бройки, зависи на какво попаднеш, но едно и също нещо при един може да работи безотказно, а при друг да почне да се чупи на първата седмица. Просто няма достатъчно качествен контрол, много неща се сглобяват на ръка. Така че ако си купиш нещо китайско, и не се скапе първите 2 месеца, значи всичко е наред. В противен случай - кофти. А и в сервиза на Технополис доста бавят, най-малко по 2-3 седмици.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”