skilidka написа:kakyra написа:
Благодаря ти:)
Думите ти ме обнадеждават.
Обаче как стоят нещата в действителност...според интернет добре...няма да им плащам,но по горе един колега беше казал,че щом искат пари въпросните хора са си вързали гащите по някакъв начин....друг е въпроса дали е законен и дали може да ме постави в крайно кофти положение.
Никакъв шанс. Ако ще с капчица да са си залепили гащите, нямат правото да ти искат пари. Подписал си договор с Глобул, ако е не ти искат пари и не са те уведомили за предприетите им действия и да ти искат пари и да не ти.....
Да го кажа по друг начин. Утре се обличам с костюм, слагам подплънки, взимам от шефа ми неговата кола и идвам при теб и ти заявявам следното: Дължиш на мтел 1000лв. Трява да ми ги платиш, защото ще ти взема телевизора и хладилника. Аз съм платил на мтел да ти откупя задълженето сега идвам при теб. Като идеш при мтел ти казват нямаш задължение. Аз ти казвам как ще ти кажат, че имаш при положение, че аз съм го платил отварям скоба, че дори и да са го откупили в Глобул това нещо трябва да фигурира в базата данни, та дължиш ми 1000лв.
Ти не се ли замисли защо не е в плик писмото? Проучили фирмата от чието име идва дадения човек.