Световното по футбол трябва да се гледа единствено и само на 3D

rosy написа:Абе вие в коя ера живеете, какви са тези морално остаряли технологии като HD![]()
rosy написа:Абе вие в коя ера живеете, какви са тези морално остаряли технологии като HD![]()
anndroo написа:еми гледайте сега как стоят нещата :
DreamBox 800 HD е Linux базиран приемник с Lan през които се връзва в мрежата и получава от зададен сървър кодове от така наречените карти (които се заплащат,но на достъпни цени зависи от сървъра) за различни пакети от различни доставчици от цяла Европа.
Трябва да имаш Сателитна чиния около 1-метър с DISEqC мотор които да ти върти чинията автоматично по различните Сателити и да приемаш най различни програми.
Аз примерно разполагам с мин.50 HD канала (не съм ги броил с точност всеки ден се увеличават :Д)
Принципно този тип телевизионно приемане е за маниаци дето са си накупили Плазми и ЛЦД-а за по над 2000-3000лв. защото само така най пълноценно могат да си използват телевизорите по предназначение специално за HD.
Плащаш си само приемника, антената и мотора.ISRalien написа:anndroo написа:еми гледайте сега как стоят нещата :
DreamBox 800 HD е Linux базиран приемник с Lan през които се връзва в мрежата и получава от зададен сървър кодове от така наречените карти (които се заплащат,но на достъпни цени зависи от сървъра) за различни пакети от различни доставчици от цяла Европа.
Трябва да имаш Сателитна чиния около 1-метър с DISEqC мотор които да ти върти чинията автоматично по различните Сателити и да приемаш най различни програми.
Аз примерно разполагам с мин.50 HD канала (не съм ги броил с точност всеки ден се увеличават :Д)
Принципно този тип телевизионно приемане е за маниаци дето са си накупили Плазми и ЛЦД-а за по над 2000-3000лв. защото само така най пълноценно могат да си използват телевизорите по предназначение специално за HD.
Говори в цифри и сайтове, колега...
Къде го плащам тия пари, всъщност колко плащам?
LILO&STICH написа:по повод HD-о на канал 1,ще е тестово пуснато само за световното.После пак си го спират![]()
Скръндзи
musura написа:LILO&STICH написа:по повод HD-о на канал 1,ще е тестово пуснато само за световното.После пак си го спират![]()
Скръндзи
Принципно HD ще са само мачовете, като сигнала се осигурява от Близу, а не от БНТ. Водят го като БНТ ХД, понеже правата за световното са купени от БНТ и няма как Близу да излъчват паралелно в тяхната мрежа същото нещо без позволението на БНТ.
Иначе чувам, че ще има Ф1 ХД от следващият сезон и тогава бих се прежалилза сега със световното ще напртавя следната врътка - моята карта без ХД ще я дам на някой, който бачка в Близу, а той ще ми я трампи с таква с ХД за времето на световното
vasstop написа:Плащаш си само приемника, антената и мотора.ISRalien написа:anndroo написа:еми гледайте сега как стоят нещата :
...
И после трябва да имаш интернет, за да сваляш кодовете от други такива потребители.
Използва стандартен ФТП протокол
Ами аз съм го настройвал на мой приятел. Плаща си само интернетаISRalien написа:vasstop написа:Плащаш си само приемника, антената и мотора.ISRalien написа:anndroo написа:еми гледайте сега как стоят нещата :
...
И после трябва да имаш интернет, за да сваляш кодовете от други такива потребители.
Използва стандартен ФТП протокол
Един познат беше пуснал такава схема с 2 или 4 приемника в едно кафе, че трябваше да ги има всички мачове...
Но не той, а някой си, на който му плащаше доволно парички всеки месец...
Та сигурен ли си, че е без месечна такса?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта