Спясяване на инфо от харда
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Спясяване на инфо от харда
Варненски тапир може би ще ми дава съвети по това как да еба чужди жени, но не и за компютри.... Най мраза некой да се заяжда, аз давам савет на човека не на теб, че да ми пишеш некви тъпи коментарчета! ОК? + това се занимавам с хардуер и софтуер не приемам лични нападки от теб vw_golf_4_tdi. Безмислено е да ми пишеш защото не се занимавам с ограничени селтаци. 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Варненски тапир може би ще ми дава съвети по това как да еба чужди жени, но не и за компютри.... Най мраза некой да се заяжда, аз давам савет на човека не на теб, че да ми пишеш некви тъпи коментарчета! ОК? + това се занимавам с хардуер и софтуер не приемам лични нападки от теб vw_golf_4_tdi. Безмислено е да ми пишеш защото не се занимавам с ограничени селтаци.
Форумът е за интелигентни хора и тук не е място да се правят обидни квалификации. Ако имате нещо да си изяснявате - има си лични или в кварталната кръчма.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
scuba написа:ВИжте ся2 диска вече успях да преточа. Няма нужда да ми обяснявате как. Просто този явно е заминал. Скърца, вие... Благодаря за съветите.
Посочените от мен са надеждни и са се доказали .
И няма ли МОДЕРАТОР да даде почивка на :zografski
То бива простотии , ама чак пък такива.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Зографски, в случая точно ти си ограничения и неразбиращ! Поставено ти е предупреждение за неспазване на правилата на форума. Иначе по темата - подкрепям напълно колегата по-горе, за това, че не бива да даваш хардуерни съвети повече, поне не и в този форум!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”