Навигация за Nokia C6

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Навигация за Nokia C6

Мнениеот LILO&STICH » Вто 14 дек 2010 10:15

vannkkata написа:Последната карта на Sygic е толкова подробна за България, че след вече два месеца ползване още не ми се вярва. :deal

така е,защото взеха на топмап картите :lol: ,които имат покритие на бг 100%.На мен пък,обаче,точно на тях с последната карта,все още ми е слаба mhihi

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 14 дек 2010 11:08

ВидиМС написа:Абе моя беше на сервиз още 10 дни след като го купих.Блокирваше по 5 пъти на ден.За сега е добре.Ще видим.
Иначе съм Нокия ОВИ мапс.Бива.

То и моя забиваше, но се оказа проблем с микро есдито. Сложих нова и всичко се оправи.

Лило, ти поита за гармин можеш ли да правиш mhihi Искам да си отбележа някой места.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 14 дек 2010 11:50

еми,има експортер за гармина :lol:
Отделно,по Българските форуми има готови обяснения как и с какво,твои да качваш :wink:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 05 апр 2011 12:07

Колеги, здравейте! Днес си обнових Мапс-а на 3.06 - супер нов интерфейс, картите може директно да се свалят от самата програма през Wi-Fi, само трябва да си изберете коя държава, картата на БГ е вече 165 МБ (срещу 90 МБ предишната) и още подобрения...Дано да е видим ъпдейт-а за всички, аз съм с 5800! Време беше да обновят нещо! :beer

Потребителски аватар
k1r37o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот k1r37o » Вто 03 дек 2013 0:50

Пичове, извинявайте, че събуждам тая стара тема, но не исках да права друга... Значи с Нокия C6-01 съм искам да вкарам някаква навигация(ако може да е добра) , но Микро USB буксата нещо не работи вече... Wi-Fi-а също ми дава ядове... та има ли някакъв начин да се качи на картата памет, защото мога да кача само в нея нещо през друг телефон и после да я прехвърля в C6-цата ? Пък и как става тоя номер с инталирането ? Преди се мъчих с една Гармин, но така и не успях :rolleyes :mrgreen

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”