"Ало, ДА"

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: "Ало, ДА"

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 10 яну 2011 18:37

theultimate написа:Всички са боклуци.....сега си търсех на какъв абонаментен план на кой оператор да мина. Всичките трябва да ги четеш по 5 пъти, понеже накрая с малки букви и звездички пише, че след 3 месеца отпадат половината екстри и месечната такса става двойна :screwy

Точно така!
Влизам във определен оператор, не споменавам име да не прайм реклама, че не си заслужава!
Харесах си телефон Нокия 6700 слАйд!
Предлагат ми го на цена 150 лева със тарифен план 15 лева, с еди колко си минути Миля че бяха 1500!
Та вече се надъхах! И когато взех брошурата да я разгледам гледам че определеният план, който ми предлагаха е до 3 месеца ако е за 1 година, и 6 месеца ако е за 2 години!
Димек от 15 лева след тия месеци таксата става 30 лева! На месец!
Най-кофти ми стана че не ми го обясниха, а трябваше да го разбирам аз!
По принцип не се интерсувам ма се зачетох!
Та много трябва да се внимама!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: "Ало, ДА"

Мнениеот velinsl » Пон 17 яну 2011 23:24

IceHeart написа:
theultimate написа:Всички са боклуци.....сега си търсех на какъв абонаментен план на кой оператор да мина. Всичките трябва да ги четеш по 5 пъти, понеже накрая с малки букви и звездички пише, че след 3 месеца отпадат половината екстри и месечната такса става двойна :screwy

И когато взех брошурата да я разгледам гледам че определеният план, който ми предлагаха е до 3 месеца ако е за 1 година, и 6 месеца ако е за 2 години!
Димек от 15 лева след тия месеци таксата става 30 лева! На месец!
Та много трябва да се внимама!

Прави сте това го измислиха Вивател.
М-тел измислиха за 40лв 500 000 безплатни минути към 2 номера :068: :no-no

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”