Някой разбира ли от програмиране ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Някой разбира ли от програмиране ?

Мнениеот kris11 » Вто 05 окт 2010 9:54

FEN-NA-GOLF написа:ОК , мерси ще порова из нета , на някой ако му се занимава може да ми пише на ЛС и да обясня по подробно какво ми трябва . Jettix : на кратко да обясня , давам пример ... Имам магазин за бяла техника , отивам от някаде и докарвам един тир с перални , печки и т.н. .. и ми трябва да знам в момента колко имам налично от дадена марка X , Y и R ... и някой като си купи от марка Х да изпиша колко количество си е купил ... нещо като складова база да е програмката

Погледни Store House Lite. Безплатна версия 4,7МБ , може да си я носиш на флашка. Лесна за боравене.
Вече използвам платената версия , но на теб безплатната ще ти върши работа. Единствено сумите при доставка и фактуриране са с 2 знака след дес.точка.

Ако не ти се налага да пускаш ф-ри - тогава се работи със стокови разписки.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 05 окт 2010 9:58

Ako програмата е само за курсова работа, мисля, че Access би било ще едно лесно решение. Има си база, лесно се правят форми, репорти и логиката му следва почти 100% хартиените документи.

Потребителски аватар
FEN-NA-GOLF
Автомобил: Golf mk5
Двигател: BKC

Мнениеот FEN-NA-GOLF » Сря 06 окт 2010 0:44

kris11: ОК , мерси колега за предложение за програмка , то и аз си намерих една безплатна програмка , но трябва да я тествам , а това за excel вече е предложено и както каза един колега " .... и сега програмата може ли да прави и еди какво си ... " програмата не е за мен , а за сестра ми. Мерси на всичко които ми писаха и дадоха предложения :bowdown :да: : vw fen

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Съб 09 окт 2010 19:54

Vasseto написа:
chefito написа:Изображение

spam

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”