Uneek написа:От кога го прави? Сега отварям замундата и супер бавно ми се зарежда, даже картинките на бутоните на сайта не ми ги зарежда въобще, може да е проблема в самата замундаПробва ли през прокси, колега
От един месец не бачка

Uneek написа:От кога го прави? Сега отварям замундата и супер бавно ми се зарежда, даже картинките на бутоните на сайта не ми ги зарежда въобще, може да е проблема в самата замундаПробва ли през прокси, колега
JaDaWiN написа:http://95.211.34.41/ - така пак същото?
Stoi написа:Uneek написа:От кога го прави? Сега отварям замундата и супер бавно ми се зарежда, даже картинките на бутоните на сайта не ми ги зарежда въобще, може да е проблема в самата замундаПробва ли през прокси, колега
От един месец не бачкаАма днес ми писна вече. През прокси го отваря ама не ми върши работа така, защото utorenta не сваля !
vasstop написа:команда в ДОС промпт:
tracert zamunda.net - какъв отговор дава?
vw_golf_4_tdi написа:Stoi написа:Uneek написа:От кога го прави? Сега отварям замундата и супер бавно ми се зарежда, даже картинките на бутоните на сайта не ми ги зарежда въобще, може да е проблема в самата замундаПробва ли през прокси, колега
От един месец не бачкаАма днес ми писна вече. През прокси го отваря ама не ми върши работа така, защото utorenta не сваля !
да не са те баннали?
ако имаш безжичен рутер или жичен рутер може някой да те е блокирал от там.
vasstop написа:Е нямаш рутинг до там, от самия рутер можеш ли да направиш трейс?
В рутера какви са настройките?
vasstop написа:Е нямаш рутинг до там, от самия рутер можеш ли да направиш трейс?
В рутера какви са настройките?
JaDaWiN написа:с Wi Fi ли си?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта