Ще споделя за Виваз , защото са горе - долу еднакви.
Моята марка ме разочарова.
Кофти камера(което ме дразни най - много) , кофти звук , бъгове като всекидневие , много се зацапва,дисплея се върти , на където си иска(вбесява ме).
Преди да го купиш си "поиграй " с него - аз не го направих и сега мога да чукам орехи с него.
sony ericsson xperia x10-мнения
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: sony ericsson xperia x10-мнения
[quote="xalerrelax"]Ще споделя за Виваз [quote]
Не можеш да сравняваш двата телефона, защото най-малкото са с различни видове и поколения операционни системи.
X10-ката е с андроид операционна система, а Виваз-а е с (по спомен) май със Симбиан. Централният процесор на Х10-ката е 1Mhz процесор, което си е доста сериозна машина. Но за едно колегата е прав, отиди в някой магазин хвани телефона в ръце, разгледай го, разрови го и сам си прецени дали ще ти пасне. Аз лично се чудих един месец дали да е той или не.
Не можеш да сравняваш двата телефона, защото най-малкото са с различни видове и поколения операционни системи.
X10-ката е с андроид операционна система, а Виваз-а е с (по спомен) май със Симбиан. Централният процесор на Х10-ката е 1Mhz процесор, което си е доста сериозна машина. Но за едно колегата е прав, отиди в някой магазин хвани телефона в ръце, разгледай го, разрови го и сам си прецени дали ще ти пасне. Аз лично се чудих един месец дали да е той или не.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
BigTo написа:xalerrelax написа:Ще споделя за Виваз
Йест

Аз съм със Сатио и е със Симбиан.И е доста бавничък,ама пък поне камерата ме радва

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.
Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря"
Ако бих избира сега-пак бих си го взел
Недостатък-при студено време или потни ръце трудно реагира диспея
Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря"

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
pti4ko написа:Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.
Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря"![]()
Птичко,защо трябваше нова тема да пускаш

Или си на принципа,на зор съм,пускам,без да ползвам търсачката

-
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:pti4ko написа:Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.
Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря"![]()
Птичко,защо трябваше нова тема да пускаш![]()
Или си на принципа,на зор съм,пускам,без да ползвам търсачката
До колегата,човека пита за мнение за Хперия Х10,и аз го казах,а аз питах за съвсем друго нещо,но нека да не му съсипваме темата на човека
- kolbasara
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: ABF-Turbo
Бях забравил за тази тема,аз вече от 1 година съм със Сони xperia arc s .За сега доволен 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Тя темата е на 2 години 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”