sony ericsson xperia x10-мнения

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: sony ericsson xperia x10-мнения

Мнениеот xalerrelax » Пет 05 ное 2010 19:32

Ще споделя за Виваз , защото са горе - долу еднакви.
Моята марка ме разочарова.
Кофти камера(което ме дразни най - много) , кофти звук , бъгове като всекидневие , много се зацапва,дисплея се върти , на където си иска(вбесява ме).
Преди да го купиш си "поиграй " с него - аз не го направих и сега мога да чукам орехи с него.

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Пон 08 ное 2010 10:31

[quote="xalerrelax"]Ще споделя за Виваз [quote]

Не можеш да сравняваш двата телефона, защото най-малкото са с различни видове и поколения операционни системи.

X10-ката е с андроид операционна система, а Виваз-а е с (по спомен) май със Симбиан. Централният процесор на Х10-ката е 1Mhz процесор, което си е доста сериозна машина. Но за едно колегата е прав, отиди в някой магазин хвани телефона в ръце, разгледай го, разрови го и сам си прецени дали ще ти пасне. Аз лично се чудих един месец дали да е той или не.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 08 ное 2010 10:36

BigTo написа:
xalerrelax написа:Ще споделя за Виваз

Не можеш да сравняваш двата телефона, защото най-малкото са с различни видове и поколения операционни системи.

X10-ката е с андроид операционна система, а Виваз-а е с (по спомен) май със Симбиан. Централният процесор на Х10-ката е 1Mhz процесор, което си е доста сериозна машина. Но за едно колегата е прав, отиди в някой магазин хвани телефона в ръце, разгледай го, разрови го и сам си прецени дали ще ти пасне. Аз лично се чудих един месец дали да е той или не.

Йест :да: Така е.
Аз съм със Сатио и е със Симбиан.И е доста бавничък,ама пък поне камерата ме радва :да:

pti4ko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pti4ko » Вто 18 дек 2012 15:39

Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.

Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря" scare
Ако бих избира сега-пак бих си го взел

Недостатък-при студено време или потни ръце трудно реагира диспея

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 18 дек 2012 20:52

pti4ko написа:Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.

Ако можех и навигация да му сложа е перфектния телефон"Просто аз нз как да я туря" scare

Птичко,защо трябваше нова тема да пускаш :roll:
Или си на принципа,на зор съм,пускам,без да ползвам търсачката :evil:

pti4ko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pti4ko » Съб 22 дек 2012 17:51

LILO&STICH написа:
pti4ko написа:Колега аз съм със Х10,и мога да кажа че от както го имам тоя телефон нямам никакви проблеми,наистина малко слабо звъни,но зависи с каква мелодия си"има съществено значение",процесора му е доста добър не забива не мисли повече от нормалното,може всичко да си качиш на него,дисплея му не се драска,абе супер телефон.

Птичко,защо трябваше нова тема да пускаш :roll:
Или си на принципа,на зор съм,пускам,без да ползвам търсачката :evil:

До колегата,човека пита за мнение за Хперия Х10,и аз го казах,а аз питах за съвсем друго нещо,но нека да не му съсипваме темата на човека

Потребителски аватар
kolbasara
Автомобил: Volkswagen Golf mk3
Двигател: ABF-Turbo

Мнениеот kolbasara » Съб 22 дек 2012 18:14

Бях забравил за тази тема,аз вече от 1 година съм със Сони xperia arc s .За сега доволен :)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 22 дек 2012 20:44

Тя темата е на 2 години :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”