Дъното на компютъра пиука през говорителчето

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
ethero
Автомобил:
Двигател:

Re: Дъното на компютъра пиука през говорителчето

Мнениеот ethero » Пон 29 ное 2010 17:55

ISRalien написа:
ethero написа:Отваряш кутията, намираш говорителчето, проследяваш кабелчетата и ги изключваш от дъното. Ако е в гаранция накарай сервиза да го направят.

Е това е същото решение, като когато ти се разтропа нещо по колата да си увеличиш музиката и да смяташ, че проблема е решен...

Напълно си прав. Грешката е моя че недоизчетох въпроса. Проблема е в клавиатурата. Сменете я

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пон 29 ное 2010 18:51

Ще я сменя...иначе проблема ту го има ту го няма,вчера цял ден не е свирило,а преди малко изкара цял концерт,като малка полицейска кола е,всичко това го пиша напълно сериозно,макар да звучи като майтап :| .

Потребителски аватар
ethero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ethero » Пон 29 ное 2010 20:43

FELIPE написа:Ще я сменя...иначе проблема ту го има ту го няма,вчера цял ден не е свирило,а преди малко изкара цял концерт,като малка полицейска кола е,всичко това го пиша напълно сериозно,макар да звучи като майтап :| .

Предполагам че едно от копчетата е захапало. А дъното не иска да знае за 2 копчета натиснати едновременно и със звука те уведомява че не му изнася

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 29 ное 2010 20:54

или някоя тъпа програмка задава команда alarm (bell) и ти управлява говорителя.

p.s. много филми гледате колеги, нищо лично но не подвеждайте колегата със хардуерен проблем. говорителя пищи при хардуерен проблем единствено по време на включване докато тече процедурата по проверка на системата от BIOS. след това може да писне само при забил клавиш, както предполага колегата по - горе или от софтуер.

Последна промяна от vw_golf_4_tdi на Пон 29 ное 2010 20:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 ное 2010 20:57

FELIPE написа:Ще я сменя...иначе проблема ту го има ту го няма,вчера цял ден не е свирило,а преди малко изкара цял концерт,като малка полицейска кола е,всичко това го пиша напълно сериозно,макар да звучи като майтап :| .

Сменя тоновете, така ли?
Най-вероятно вирусче

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Съб 11 дек 2010 14:15

Да пиша за развитието на проблема- кутията ми е с LCD екран,който показва разни температури,обороти на вентилатори,ъптайм и подобни.
Оказа се,че вентилатора на кутията се управлява от електрониката на екранчето :D чрез термодатчик,сега както е студено вентилатора се спира от време на време и точно когато е спрял се задейства някаква аларма.Не съм умрял за този вентилатор и сега мисля варианти или да лъжа алармата,че вентилатора върти или да клъцна гърлото на проклетото говорителче на екрана :D .Омръзнаха ми вокалните му способности.
:banghead: Не можах да взема и аз една обикновенна кутия,тази хем скъпа,хем ми създава и проблеми.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Съб 11 дек 2010 15:31

Лепни на говорителчето едно тиксо от горе и няма да се чува толкова много.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”