iPad offline map

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: iPad offline map

Мнениеот LILO&STICH » Вто 28 дек 2010 15:44

maxpayne написа:Оказа се, че няма
Само wifi + 3g варианта има, а този само с wifi не. Голяма глупост впрочем е този ай пад, както и всички продукти на ейпъл :mrgreen:

mhihi mhihi mhihi
ами така е.Американците са свикнали на безплатен нет и телефон mhihi
Ай честито на тея дето се блъскат за "ефтините" продукти на ябълката (не тая на раздора де ) mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 28 дек 2010 18:14

LILO&STICH написа:
maxpayne написа:Оказа се, че няма
Само wifi + 3g варианта има, а този само с wifi не. Голяма глупост впрочем е този ай пад, както и всички продукти на ейпъл :mrgreen:

mhihi mhihi mhihi
ами така е.Американците са свикнали на безплатен нет и телефон mhihi
Ай честито на тея дето се блъскат за "ефтините" продукти на ябълката (не тая на раздора де ) mhihi

Защо да си 'блъскат'/ме главата?
Имам ипад и ифон (втория излезна от употреба по давност - 3години)
Продуктите са уникални във всяко отношение.
Следващия ми лаптоп също ще е ябълка.

И-пада е страхотна джаджа. За мен върши супер работа в колата за плеър на детето, за браузване в нета(на път или вкъщи), има супер приложения. Купят ли се клавиатура и мишка става пълноценен малък лап топ. Единствения проблем е, че са малко скъпи нещата за него, но хубавите неща са така.
Откакто го имам не е спиран. Батерията държи уникално много.
Абе само хубави неща мога да кажа.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 28 дек 2010 18:44

group® написа:Защо да си 'блъскат'/ме главата?

Ми освен да се гледат филми на него и да си проверяваш пощата друго не се сещам да можеш да правиш. Айпада си е една лъскава overpriced играчка. Един флаш не можеш да отвориш дори.

Хайде варианта с GPS-а евентуално има малко повече приложения, но и цената е по-солена.

п.п. извинявам се, сетих се още нещо, на един колега жена му си гледа рецепти на него :mrgreen:

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Вто 28 дек 2010 19:16

Сигурен ли си за флаша?!
Кажи, какво не можеш?
Скайп, офис пакета, ПДФ, ИСКю, сваляне на торенти, игра на игри (не само малки флашки), програми за обработка на снимки и видео, ...., какво?

При положение, че не си джейлбрейкнал даже, не бъди сигурен какво може ;) (няма да ти падне гаранцията, после даваш рестор или ъпдейт в Итунес и си готов май. Порови в нета (ама не БГ по този въпрос).
Това за поред път ме убеждава, че мразещите ябълката просто не знаят, какво може и какво не или не могат да си я позволят (това последното не се отнася за никой тук).
Без лоши чувства го казвам, просто такива наблюдения имам.
Аз не съм компютърен спец, даже съм талибан на тая тема, но не съм срещнал пречка при използването на тези продукти и правя всичко, което и с другите си компютри.
Сигурен съм, че не използвам и 1/20та от възможноститена джаджите ми.

Ако искаш на ЛС мога да помагам с каквото знам, макар да съм много далеч от разбирач. Просто почетох по нещата, които ме интересуват ;)

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 28 дек 2010 19:18

Уааау!
А тези неща, дето ги изброявате... Те само на такива ябълкови чичемачки стават, нали? Значи си заслужават цената, а? Искрено съм вчепетлен!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 28 дек 2010 21:04

Хаха люпачите на семки пак се включиха в темата....

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 28 дек 2010 22:45

group® написа:Сигурен ли си за флаша?!
Кажи, какво не можеш?
Скайп, офис пакета, ПДФ, ИСКю, сваляне на торенти, игра на игри (не само малки флашки), програми за обработка на снимки и видео, ...., какво?

Естествено, че съм сигурен, стив мобс...така де, джобс е известен противник на флаш. От адоб много се разстройват и си го преместват от единия в другия, но потребителите страдат:-) Впрочем в началото си мислех, че поне трейдър мога да следя, ама пък глупаците нямат МТ4, а само флаш уеб базиран интерфейс, който естесвено не е достъпен.

Да, има офис пакет (макар, че там ситуацията е малко шантава, но както и да е, да приемем, че има) и IM... както и телефона ми ги има, за 1/3 от стойността на ай пад-а, а совен това можеш да говориш през него:-). Ти пробвал ли си да работиш на ексел като става дума? Говорим за работа, а не да отвориш даден файл и да видиш 2 цифри? Щото ако не си пробвай 30мин и ела пак да си говорим:-) Знаеш ли, че има и CAD програми - пълен смях. Който е работил кад ще ме разбере. Затова казвам, че нищо не можеш да правиш с него, той не е предназначен да можеш да свършиш нещо, а да убиеш времето, да си пусенш някое клипче, да початиш и т.н. И като такъв заместител цената е неоправдана спрямо това, което получаваш. Погледни например какъв дел си взимаш за тия пари.

Ай пад-а не е предназначен да замести компютъра, той е просто лъскава играчка. Лошо няма, ама да струваше 200лв, а не 1500. Защото спрямо това, което предлага и тази цена му е много. На който му трябва мобилен офис си взима лаптоп

п.п. забравих - като носиш лаптоп ти трябва и чанта. Като носиш телефон не ти трябва чанта, но имаш ограничени възможности с него. Като носиш айпад - изненада, трябва ти чанта и имаш ограничени възможности с него като бонус:-)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 28 дек 2010 23:12

maxpayne написа:Естествено, че съм сигурен, стив мобс...така де, джобс е известен противник на флаш.
Олеле, чеки чеки мауко....
ТИ сигурен ли си? И за чий въобще ми е флаш на "скъпата играчка лъскава", след като - и стоя за думите си -
до няколко години флаш ше гушне букета? HTML 5 идва, и флаш е доживдане с котката!

А това че Стиво е "противник" на флаш според теб - айде без, ето ти да прочетеш:
http://www.stoynev.net/index.php?view=e ... &Itemid=39

П.П. И без това повечето хора които бич-ват за флаш на http://iphone-bulgaria.com/forum го искат само
за да гледат малоумни клипове на вибокс. It's science.

Може и да предизвикам буря, но ме боли **я; това е моето мнение, всеки има право на собствено нали?

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Вто 28 дек 2010 23:19

'frash' е от средата на годината и работеше.
Не съм го ползвал (не ми трябва), но предполагам половин година по-късно ще да има нещо.
Не съм търсил - нямам нужда.

Иначе за лап-топите - имам 2 бройки и пак си ползвам пада.
Просто си има своите силни и слаби места (както всичко нали?)

Иначе за ексела не те разбрах :roll:
Сега съм хвърлил око на това
Изображение
... и не мисля, че ще има разлика с всеки малък лаптоп.

Относно цената - е тук всеки сам си преценя според възожности и нужди.
Той и лаптопи има за по 500-600лв, но има и за по 3-4к

Както и да е, не ми се спори. :)
Въпросът очевидно опира до вкус и необходимост и си е до човека ;)

Но пада не е само за гледане на филми и доказателства има доста из нета (за непредубедените) ;)
:beer

едит: това за чантата и телефоните е хитро, но невярно ;)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 28 дек 2010 23:35

п.п.п. всъщност защо ли се хабя

ще помоля феновете на ейпъл да серат другаде, тази тема се изчерпа

death

Последна промяна от group® на Вто 28 дек 2010 23:51, променено общо 1 път.
Причина: Готово ;) офф: Я и от пада добре се заключват теми :)

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Сря 09 ное 2011 14:49

izzo написа:
maxpayne написа:Естествено, че съм сигурен, стив мобс...така де, джобс е известен противник на флаш.
Олеле, чеки чеки мауко....
ТИ сигурен ли си? И за чий въобще ми е флаш на "скъпата играчка лъскава", след като - и стоя за думите си -
до няколко години флаш ше гушне букета? HTML 5 идва, и флаш е доживдане с котката!

хахаха колко точно предвидено и казано :beer
Даже година няма mhihi

http://it.dir.bg/news.php?id=9877858

п.с. помня като слон, когато ми обидят играчките :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”