Помощ за избор на телефон!
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Re: Помощ за избор на телефон!
За мен Е52, другият е N97
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Още не съм ходил да си взема!Все не ми остава време!Но снощи бях на
и разглеждах една Е52-ка и ми допадна много!Малко размерите не ми харесват,но ми хареса като цяло!Остава да разгледам и 6700 и ще видим!

- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Аз имам 6700. Доста му е слаба батерията и е много бъгав. Понякога просто изключва, процесорът му харчи доста, иначе може дори филми да се гледат на него. Прави хубави снимки, ама на светло и няма Симбиан. Много е удобен и приятен на пипане.
Nokia E или N серия
Елката Е71 е доста добър също,Nokia 6710 Navigator кове и навигация 

Последна промяна от stoi4o.d на Пет 24 дек 2010 22:29, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Контакти:
pavlingm написа:Аз имам 6700. Доста му е слаба батерията и е много бъгав. Понякога просто изключва, процесорът му харчи доста, иначе може дори филми да се гледат на него. Прави хубави снимки, ама на светло и няма Симбиан. Много е удобен и приятен на пипане.
Чудесно мнение

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Аз за е52 мога да кажа, че не отсъпва на е72.
Лично му намирам 3 минуса:
1. Външния вид е някак си по-пластмасов от на е72(задния капак), не знам май не е метален, но това няма никакво значение стабилна сглобка е!
2. Камерата няма автофокус, като цяло прави много хубави снимки, но на мен ми се налага да снимам текстови документи понякога(там ги маже).
3. Навигационния бутон не е оптичен и не работи с галене, с тази екстра като свикнеш ти е кофти без нея, но не е болка за умиране , че я няма!
+ Издържливата батерия, бързия процесор, хубaв дисплей, wi-fi, gps .. symbian благодарение на който може да сложищ гармин за гпс-а....
Не знам точно за какво ще използваш телефона, но ако търсиш функционалност е52, пък и като цяло.
По-голям дисплей, 3,5мм изход за слушалки, wi-fi, symbian, процесора, батерията...
Единственото по-хубаво на 6700 е камерата с автофокус.
1. Външния вид е някак си по-пластмасов от на е72(задния капак), не знам май не е метален, но това няма никакво значение стабилна сглобка е!
2. Камерата няма автофокус, като цяло прави много хубави снимки, но на мен ми се налага да снимам текстови документи понякога(там ги маже).
3. Навигационния бутон не е оптичен и не работи с галене, с тази екстра като свикнеш ти е кофти без нея, но не е болка за умиране , че я няма!
+ Издържливата батерия, бързия процесор, хубaв дисплей, wi-fi, gps .. symbian благодарение на който може да сложищ гармин за гпс-а....
Не знам точно за какво ще използваш телефона, но ако търсиш функционалност е52, пък и като цяло.
По-голям дисплей, 3,5мм изход за слушалки, wi-fi, symbian, процесора, батерията...
- k_garchev
- Контакти:
BeckoTDI написа:Аз за е52 мога да кажа, че не отсъпва на е72.
На мен ми трябва точно заради камерата по-хубав телефон!Писна ми да мъкна с мен апаратчето!Ама май ще взимам Е52-та!Ще прежала камерата!Много ти благодаря за обективното мнение!Точно такова ми трябваше!
- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
Аз бях с 6700 хром продадох го и си взех Е52 ползвах го 2часа и го продадох няма такова дърво според мен де. След като го продадох (на загуба и то голяма)бегом веднага за 6700хром това е телефона.Сравних камерата на 6700 с Е72 и разликата беше в полза на 6700.За друго няма и място за сравнение.Не си взех Е72 поради неудобство от малките копчета при шофиране.Според мен избери между 6700(но хром) и Е72 според това за какво ште го използваш.Извинявам се ако съм засегнал някого.ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички 

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега не бих правил грешката с Е52-ката,имам познати в магазините на германос и вивател,и да ти кажа,по тяхно мнение това е един от най-бъгавите телефони,верно от партида до партида има разлика,но щом искаш телефон с хубава камера,разгледай малко sony ericsson-те,иначе аз съм с htc wildfire,верно тъч е.Но пък цената му е прилична-около 480 лв.единственият недостатък му е малката резолюция на дисплея,но пък от към снимки и клипове направо чупи.като цяло е много добър телефон.
за мен нокиите последните години не стават за нищо.ориентирай се към някой андроид,има на доста прилични цени.
за мен нокиите последните години не стават за нищо.ориентирай се към някой андроид,има на доста прилични цени.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”