Не знам не съм фен на iPhone просто ми попадна и реших да я покажа на колегата да я тества.А iphone не е ли основно с пакети с нета така че не трябва да е голям проблем
Навигация за iPhone
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Навигация за iPhone
Не знам не съм фен на iPhone просто ми попадна и реших да я покажа на колегата да я тества.А iphone не е ли основно с пакети с нета така че не трябва да е голям проблем
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е,проблем им.Поне в нашата държава 
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
м/у другото намерих гармин навигация за iPhone, но за сега има карта само за УСА и Канада... Скоро ще дойде и Европата 
Едит : сега видях линка на колегата, същата е, само не разбрах защо мислите че точи нет ?
Аз не съм забелязал да го прави ( но не съм и чел specs на продукта )
Едит 2 : всъщност то се обезмисли гармина, защото намерих app с офлайн топо карти на региона който ме интересува, в/у които навигацията работи
Едит : сега видях линка на колегата, същата е, само не разбрах защо мислите че точи нет ?
Едит 2 : всъщност то се обезмисли гармина, защото намерих app с офлайн топо карти на региона който ме интересува, в/у които навигацията работи
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е сподели ги де 
по планинските места ще те води ли
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:е сподели ги де
ами честно казано още не съм го пробвал.... свалих 3-4 приложения все с топо карти уж... само едната пробвах и механиката е следната :
избираш си регион който те интересува, докато си във wifi зона, зумваш, маркираш и му даваш да я свали. В последствие остава в телефона и можеш да я ползваш. Аз примерно свалих региона на Панчарево и Лозенска планина, но още не съм бил в региона да тествам.... Има обозначени някои черни пътища но не са всички. При всички положения е по-добре от нищо. Като имам по-задълбочени впечатления ще пиша
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”