Момчета, в голяма простотия се забъркахме с тоя телефон... Ако знаех, че така ще бъде щях да си го взема много отдавна. Но като разбрах, че Мтел ще го предлагат, реших да изчакам и честно казано офертите им ме устройват - цена и месечен план. От самото начало на Мтел съм техен клиент, а отношението, което показват те към мен като такъв е недопустимо, некоректно и непочтено! Относно тази неосведоменост за която става въпрос имах разправия с "разбирачите" от Мтел центъра в Скай Сити... Пуснах и оплакване от техен служител, защото нямате представа за каква наглост става въпрос и за какво отношение. Няма да спамя и да изпадам в ненужни подробности. Фактът е, че Мтел би следвало да ценят клиентите си и най-малкото щом нямат телефоните, да се държат добре с теб с цел да не те загубят като клиент, но те правят точно обратното. Всячески се опитват да те откажат от услугата и продукта им.
Исках да направя хубав подарък за Коледа с един такъв телефон, но и факта, че се "забавих" с търсенето (което започна около 11 дек.) се оказа, "фатален" .
Ама и ние до къде се докарахме за такава скъпа техника, такъв интерес, че и недостиг, на фона на тази криза... Може би кризата у нас е "мит" .
Стига съм говорил глупости, че това ми е първи пост тук, ще си кажете тоя луд... Просто съм страшно обиден от политиката на Мтел. Сериозно обмислям да се преместя на друг оператор!
Ще почакам търпеливо още малко, но търпението си има граници.
П.С: Сега се сещам да добавя... Онзи ден от *88, една любезна жена ми каза, че имат две бройки в офиса на Плиска. Отидох няма и 10 мин. след това и оттам, не просто ми казаха, че няма, а ми се засмяха, че телефони нямат и не са имали скоро! :X