Iphone 4 от Мтел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
netizen
VW експерт
VW експерт
Автомобил: ID7 Pro Tourer
Двигател: APP550
Контакти:

Re: Iphone 4 от Мтел

Мнениеот netizen » Нед 09 яну 2011 0:07

Kuncavia написа:те не са очаквали такъв интерес

Пълна пародия са тези ментел ... ама пълна :dummy:

квотите са такива каквито са заявени :deal

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 09 яну 2011 0:11

Да бе тва са картофи като няма Македонски ще докарат Турски.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 09 яну 2011 12:20

ама не е само мтел, хора... преди НГ, когато си търсех и Плесио и Мултирама УЖ имаха оферти за него, но изчерпани количества... никъде го нямаше дори КЕШ, да не говорим за лизинг... накрая си го взех от mobile bulgaria...

Едит : забравих да отбележа, че и в Глобул, въпреки задействани сериозни връзки нямаха наличен...

sniperfan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sniperfan » Нед 09 яну 2011 17:40

Момчета, в голяма простотия се забъркахме с тоя телефон... Ако знаех, че така ще бъде щях да си го взема много отдавна. Но като разбрах, че Мтел ще го предлагат, реших да изчакам и честно казано офертите им ме устройват - цена и месечен план. От самото начало на Мтел съм техен клиент, а отношението, което показват те към мен като такъв е недопустимо, некоректно и непочтено! Относно тази неосведоменост за която става въпрос имах разправия с "разбирачите" от Мтел центъра в Скай Сити... Пуснах и оплакване от техен служител, защото нямате представа за каква наглост става въпрос и за какво отношение. Няма да спамя и да изпадам в ненужни подробности. Фактът е, че Мтел би следвало да ценят клиентите си и най-малкото щом нямат телефоните, да се държат добре с теб с цел да не те загубят като клиент, но те правят точно обратното. Всячески се опитват да те откажат от услугата и продукта им.
Исках да направя хубав подарък за Коледа с един такъв телефон, но и факта, че се "забавих" с търсенето (което започна около 11 дек.) се оказа, "фатален" .
Ама и ние до къде се докарахме за такава скъпа техника, такъв интерес, че и недостиг, на фона на тази криза... Може би кризата у нас е "мит" . :D
Стига съм говорил глупости, че това ми е първи пост тук, ще си кажете тоя луд... Просто съм страшно обиден от политиката на Мтел. Сериозно обмислям да се преместя на друг оператор!
Ще почакам търпеливо още малко, но търпението си има граници.

П.С: Сега се сещам да добавя... Онзи ден от *88, една любезна жена ми каза, че имат две бройки в офиса на Плиска. Отидох няма и 10 мин. след това и оттам, не просто ми казаха, че няма, а ми се засмяха, че телефони нямат и не са имали скоро! :X :bishop

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Нед 09 яну 2011 19:00

Един приятел се записа мисля че в началото на Декември. И му се обадиха на 22-ри голяма опашка над 100 записани в офиса в Скай Сити. Но си го взе. А на мен уж бизнес група нз си кво... още чакам. :beat_butt2

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 09 яну 2011 19:08

е па,чакайте 5-та.БАрем дотогава ви дойде реда mhihi

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Нед 09 яну 2011 21:00

Баси и търсенето, значи да се радвам че чаках "само" 3 седмици за бройка. В голяма криза сме, телефони по 1000+ лв. като топъл хляб :screwy

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 09 яну 2011 21:41

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3513
Аз си купих това от дясно за 180 лв от най-близкия магазин на виваком на 31.12 в 16:00 след обяд mhihi
Вие си правете сметките струва ли си да платиш 5 пъти повече пари за телефон, който има горе-долу същите възможности като другия... Да чакаш месеци след като си ги предплатил тия пари... Да тичаш като откачен от магазин в магазин... И да се вържеш на 2годишен договор с ебати месечните такси mhihi

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Нед 09 яну 2011 21:56

ISRalien написа:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=3513
Аз си купих това от дясно за 180 лв от най-близкия магазин на виваком на 31.12 в 16:00 след обяд mhihi
....

Това с договор ли, защото изглежда доста прилично.Честито!
Да не съм офф във техномаркета го има на промо 16ГБ черен за 1529 лв. не знам каква му е цената в мтел.

Потребителски аватар
netizen
VW експерт
VW експерт
Автомобил: ID7 Pro Tourer
Двигател: APP550
Контакти:

Мнениеот netizen » Нед 09 яну 2011 22:36

за 180лв. си е оферта този Хуавей, макар че ще е ужасно бавен и батерия макс 2 дни без много ръчкане

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Нед 09 яну 2011 22:43

@ISRalien Iphone си е Iphone, верно от една част си е гъзария, но в момента е най-добрия телефон. А пред мен са 2 варианта или него или таблет, но ме кефи че е по-малък. Смисъл трябва ми и за работа, не само да цъкам Angry Birds mhihi

sniperfan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sniperfan » Нед 09 яну 2011 23:51

В крайна сметка, примера който ми идва в главта на прима виста е, iPhone сравнен с този телефон, който предлага колегата netizen , е все едно (в моя случай) да ме накараш да мина от "Кока Кола" на "Пепси" . Не, че на Пепсито му има нещо, но да кажем, че от както имам iPhone (вече 3 години и нещо ще станат) едва ли някога, ще сменя марката. Примери (асоциации) много мога да дам като за този случай, затова едва ли някой друг телефон ще ме откаже.
:beer

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 10 яну 2011 13:20

netizen написа:за 180лв. си е оферта този Хуавей, макар че ще е ужасно бавен и батерия макс 2 дни без много ръчкане

Ужасно бавен - едва ли. Процесорът ще е средно 2х по-бърз, горе долу и видеопроцесора така.
Но за възпроизвеждане на видео това едва ли е далавера освен ако не гледаш на висока скорост.
На батерия Хувея може и повече да изкара. iPhone-a печели с качество на екрана (и резолюция), дизайн, материали и имидж.
Един вид влизаш в бара и слагаш връзка ключове с емблема на Мерцедес на бара. Вместо емблема на ФВ ...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 10 яну 2011 13:51

Да, с договор за 1 година, на каквато тарифа си избереш, като има разлика в крайната цена.
http://vivacom.bg/bg/residential/device ... eos/offers
Аз съм на Net&Call Mini, 300 мб нет, 300 безплатни минути към виваком и 300 смс-а месечно.
Всъщност тия 180 лв дето ги гледам е най-скъпата цена на телефона mhihi
Като си играя с него издържа към 1 ден... Не съм пробвал на стендбай колко ще издържи :)

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 11 яну 2011 23:00

Явно настина има непрекъснато доставки. Сега са се обадили че другата седмица пристигат в нашия магазин в стрелбище. така че може да натискате по места

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”