Проблем с хард диск
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с хард диск
Не си обяснявам много това как когато диска стои като основен с Wina започва да забива. А когато го сложа като втори с архив и го натоваря с обмен на големи файлове никога не забива. Същото беше и заключението от сервиза и искаха да ми го връщат обратно след тестове 1 седмица 

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Щом и другите дискове дават грешки прочети >това<, ако още не си. Наблегни на последни драйвъри и BIOS от >тук<. Доколкото видях има версия 1502, която обновява SATA RAID контролера. Провери модела на дъното 3 пъти!!! преди да правиш каквото и да е с BIOS, че да не каже БУМ (сериозно!!!).
Също в първата тема пише за някакви настройки от самия Windows (потърси за Enable Enhanced Performance), може и с тях да си поиграеш.
Мисля си, че проблемът е в дъното или паметта, не в дисковете.
Успех!
Също в първата тема пише за някакви настройки от самия Windows (потърси за Enable Enhanced Performance), може и с тях да си поиграеш.
Успех!
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slimmer написа:Щом и другите дискове дават грешки прочети >това<, ако още не си. Наблегни на последни драйвъри и BIOS от >тук<. Доколкото видях има версия 1502, която обновява SATA RAID контролера. Провери модела на дъното 3 пъти!!! преди да правиш каквото и да е с BIOS, че да не каже БУМ (сериозно!!!).
Успех!
Ще го погледна. Иначе Биоса и всички драйвери съм ги сложил последните още отдавна. Рамта не е проблем със сигурност освен, че съм слагал и друга. Най-вероятно дъното се базика :х
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”