Wirless се дискънектва постоянно

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

Re: Wirless се дискънектва постоянно

Мнениеот krraynov » Пон 11 апр 2011 12:02

Ако живеете в блок, може някой наоколо да се е сдобил и той с Wireless рутер. Опитай да смениш канала за безжична връзка на рутера, може да се окаже че не е само от лаптопа. Той (рутера) обикновенно е настроен на 6-ти канал, и ако и другия рутер (наоколо) и той работи на 6-ти със сигурност един на друг физически си пречат в ефира.
Пробвай с някой по-отдалечен канал от този на който е сега.
Микровълновите печки и videosneder - ите също са на 2.4GHz ...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 11 апр 2011 23:31

явно си е от картата-ще реша проблема кардинално

Иначе съм доволен от Лапа,малко понагрейва ама и аз браусвам с по 30-40 прозореца едновременно-професионална деформация пък и нормално за АМД :beat_butt2

Ще сменя картата и още една плочка рам и сме ние :beer кат за 400лв чисто нов е повече от добре mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 12 апр 2011 6:39

Тук ако беше потърсил, карти всякакви :D http://forum.laptop.bg/index.php?s=c799 ... 6c&act=idx Иначе и аз имам една само че е G стандарт броадкомска свалена работеща от моето НР, аз си сложих атерос N стандарт карта.
Както и да е де, ти вече си поръчал и това е без значение. Явно можеш да береш ядове са т.нар бели листи и не подкарване на компютъра докато биоса не прочете правилната уайфи карта. Та в тоя ред на мисли тук http://forums.mydigitallife.info/thread ... .ROM-files)./page969 търсиш слик биос за твоето латопчче и си у в джаза :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”