Бетончо написа:Аз съм с Hp ProBook 4520s.Oпределено бих си купил отново Hp адски доволен съм пък е и ProBook S-clas един видКато бързина на работа съм супер доволен дори играя и игри,а за дизайна му какво да говоря...уникален е
lion_heart002 написа:Два HP Pavillion-а купувани от щатско,единия едвам му изтече гаранцията и се развали-изгоряло дъно,остана за части! Другия за една година 3 пъти изгаря,три пъти ми го правиха в различни държави,накрая му изтече гаранцията и на него и пак изгоря дъното! Това беше преди около 4-5 години,компютрите бяха по 1200$ бройката! Никога повече HP,меко казано е смешно да дадеш сума ти пари за нов комп и той да се окаже от дефектна серия!![]()
![]()
Имам едно Fujitsu Siemens Amilo pro,купувах го от Англия,вече 5 години почти и още си работи,изпускано,заливано,настъпвано,железно е! Имам и една Toshiba Satellite,нея я взех от Ирландия,за нея същото мога да кажа,само съм ги отварял за почистване и то за толкова време по веднъж! В анкетата трябва да можем да посочваме повече от един вид лаптоп!
wiseman написа:Аcer - от хубавите са най-евтини.
Сестра ми има Asus и MAC про - асуса малко шумен ама пак добър, за мак-а е безмислено да говоря - инзвънземен
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта