Поръчка на телефон от vkamobi.com-няма доставка->антиреклама

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Поръчка на телефон от vkamobi.com-няма доставка->антиреклама

Мнениеот k_garchev » Пон 08 авг 2011 19:10

N1P0 написа:Това,че е дошъл звучи като че си уцелил от тотото :screwy

Купувай и от http://www.dealextreme.com/ с който няма подобни проблеми :!:

Или от ebay!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 08 авг 2011 20:25

Аз вече го бях отписал и определено беше изненада. Окомплектовката и кашончето, в което пристигна са под всякаква критика. Няма даже слаб опит да му се придаде търговски вид. Половината опаковки изглеждат употребявани.
Не препоръчвам този сайт определено. :не:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 08 авг 2011 20:34

myrshavija написа:Аз вече го бях отписал и определено беше изненада. Окомплектовката и кашончето, в което пристигна са под всякаква критика. Няма даже слаб опит да му се придаде търговски вид. Половината опаковки изглеждат употребявани.
Не препоръчвам този сайт определено. :не:

А телефона как е?Този модел,който си поръчал ли е дошъл или друг?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 08 авг 2011 20:39

Емииии ... прилича - има си всичко, според което го избирах - ТВ тунер, GPS, двете карти бачкат чудесно ... предстои да се инсталира софт ...
Батерията сякаш пречи на капака да легне добре и сега зяпа или по средата или в края ... :(
Ще видим - само да работи, че гаранцията ... scare

apamuc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот apamuc » Пет 26 авг 2011 14:19

Привет, регистрирам се специално във Форума, за да ти благодаря за изчерпателната информация по одисеята която си имал, защото преди 10 дена и аз поръчах един телефон от въпросният сайт и все още нямам промяна в статуса на поръчката си. Даже днес задействах диспутите в Пейпал и ги подкарах за рефънд, дано да мина безпроблемно.

Дано нямаш проблем с телефона ти, че като ги виждам как говорят колко се бавят и как спестяват информация и колко детски се оправдават ...

докопах се и до мнения по чуждестранни форуми за тях .. даже на някакъв човечец му върнали мейл със сдържание от сорта "Hiahiahiahia ... kisss my ass and I may reconsider" от vkamobi@hotmail.com :Mr Green Fun

а и това фамилиарничене от тяхна страна страшно много ме дразни:
"Hi Friend:
Thanks for your support,pls don't worry .
We will arrange the shipment as soon as possible."

Та ... Благодаря !! :))) :beer :beer

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 29 авг 2011 17:24

vkamobi@hotmail.com изглежда малко несериозно и не бих се впрягал много на мейли от него, аз си кореспондирах със support@vkamobi.com. Накрая получих апарата. Отговаря напълно на описанието а ето и какво ме дразни:
1. Много е бавен.
2. Смотаният сензор за движение понякога откача и всяко помръдване на телефона работи като бутона "Back" - не може да си браузваш нормално - постоянно те връща назад. Още не съм открил как се изключва. При Андроид 2.3 имало в настройките възможност да се изключи, но при мен няма. Версията на Андроида е 2.2.1.

Като цяло съм доволен. Некоректното на китаеца беше, че допуска плащане за бърза поръча, като е наясно, че не може да достави в рамките на месец.

Вероятно и ти ще си получиш поръчката.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 07 яну 2012 10:35

Ето, че дойде време да се разочаровам и от препоръчания dealextreme.com - поръчах няколко неща и платих за по-бърза доставка - пишеше 4-5 работни дни. Поръчах на Коледа и очаквах доставка в началото на Януари - поне до края на първата седмица. Проверявах статуса на поръчката си през ден, за да установя, че не е променен от началния - очакване на доставчик или нещо подобно. Ето и изненадата - завчера съм получил две писма - едното за да ми кажат, че трябеа да платя допълнително, а второто ще видите сами:
Clipboard-2.jpg

Обяснението е, че EMS услугите са само до изброените държави, които не включват България и затова трябва да доплатя или да се откажа от експресната доставка. Опитах да се откажа - процедурата е да изброиш всички артикули от поръчката си разделени със запетая в едното поле, а във второто да изброиш актуализирания списък - доставка с EMS също се води като артикул. Само дето полето, където трябва да изброя артикулите не събра и половината дреболии, които бях поръчал - съответно нищо не можах да коригирам.
Забавното е какво пише на сайта dealextreme.com когато стане време за плащане и да избереш метод за доставка - безплатен или бърз. Има списък с държавите, до които осигуряват бърза и платена доставка. И - изненада - България Е в списъка - аз затова и избрах бърза доставка:
Clipboard-1.jpg

Хубава работа, ама българска. Пардон - китайска. :не:

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Съб 07 яну 2012 18:49

Хубава работа, ама българска. Пардон - китайска. :не:

Аз лично не бих си купил кит.тел :shock

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 07 яну 2012 22:21

Покрай коледа ВИНАГИ пратките им се бавят много, най-логично. Все пак целия свят пазарува от там.
Относно EMS - отвори тикет. Ако трябва изброй всички продукти в текста, все пак хора (китайци) ги четат тия тикети.
Тоя скрийншот - там го качваш и така.
Заплашваш, че ще пускаш диспут в пейпал, ако не ти обърнат внимание...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 08 яну 2012 18:50

Купих си 3 стойки за кола за телефон.3 зарядни и 3 кабела за зареждане

Стъойките добре доволен съм

Кабелите не работят нито един ит тях а със зарядните телефона ми полудява,почва да прави ненормални неща

1 и последен път дийлекстрийм :beat_butt2 баси боклуците

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 08 яну 2012 18:54

Аз съм пръснал над 1000лв за разни джунждории от DX и проблеми съм нямал.По Коледа всичко се поръчва 1 месец по-рано и няма проблеми :)
От tinydeal почти и там към 1000 и няма проблеми.Даже направих и бизнес с един тип китайски телефон дето е сполучлив и съм продал към 12-15броя.
Само дето от пощата явно усетиха далаверата и всеки път минавам митница.Давам по 1.50лв да освобождавам все пратката :D

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”