Хладилници SAMSUNG добри ли са като марка ?
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Re: Хладилници SAMSUNG добри ли са като марка ?
Сестра ми има точно този който си харесал, кара вече пета година и няма абсолютно никакви забележки. Работи тихо и добре, диспенсера е удобна екстра, особено за лятото. Така че и от мен +1 положително мнение за Самсунга. 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си купувай хладилник с вграден кондензатор.При евентуален пропуск в системата ще си хвърлиш хладилника.Отностно марката Самсунг хубави са като цяло но всичко е на късмет.Аз бих взел хладилник с 2 компресора.Работя в гаранционен сервиз за бяла техника където колегата се занимава с хладилници и гледам за какво става въпрос.
Те майче Но фростите на ЛГ и Самсунг са с вградени кондензатори всичките. Отзад има само поцинкована ламарина-затворена и кондензатора е под нея. Незнам ако се свали ламарината дали се вижда нещо или има полиуретан пяна. Виждал съм че и тях ги правят- но се иска ровене на полеуретан.
Аз има от 10 години ЛГ и не е имало никакви проблеми, а приятелката ми е със Самсунг с тия специалните форми за лед дето се въртят и там проблем няма !
Абе Но фроста е екстрата !
Горението е супер - имам 10 годишна пералня, няма грешка тая неръждавейка ! Но хладилниците им не са Но фрост и това не ми харесва.
Сега ще ми се наложи пак да купувам Хладилник и се чудя как стои въпросът с фреона на сегашните модели- масово се шиба Изобутан-горим газ-Р600. Той е с по висока температура на изпарение -20 градуса и системата се пълни с по малко количество за да бъде в правилен работен баланс. Това води до проблеми в работата на хладилната машина. Малките загуби лесно нарушават баланса и тнт.
Незнам Самсунзите с какво ги тъпкат сега.
Либхера е скъпа марка, но отзивите за нея не са от най добрите които аз съм срещал.
Аз има от 10 години ЛГ и не е имало никакви проблеми, а приятелката ми е със Самсунг с тия специалните форми за лед дето се въртят и там проблем няма !
Абе Но фроста е екстрата !
Горението е супер - имам 10 годишна пералня, няма грешка тая неръждавейка ! Но хладилниците им не са Но фрост и това не ми харесва.
Сега ще ми се наложи пак да купувам Хладилник и се чудя как стои въпросът с фреона на сегашните модели- масово се шиба Изобутан-горим газ-Р600. Той е с по висока температура на изпарение -20 градуса и системата се пълни с по малко количество за да бъде в правилен работен баланс. Това води до проблеми в работата на хладилната машина. Малките загуби лесно нарушават баланса и тнт.
Незнам Самсунзите с какво ги тъпкат сега.
Либхера е скъпа марка, но отзивите за нея не са от най добрите които аз съм срещал.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”