xploda написа:Haralampi написа:[...Нямам опит ...
Като нямаш опит кво ланкаш напразно Acer тва Acer онова? .
Чети малко по-внимателно приятел - нямам личен опит
с АСУС. С Acer имам... и повече не искам да имам
Опитваш се да вкараш Опел сред големите

Няма как да стане каквото и да обясняваш

Acer са бюджетна марка със съответното "бюджетно" качество!
А да кажеш, че всички предлагат едно и също и си продават само марката ..... показва колко ти е опита и знанията

Ползвай си Acer-а - някой ден ще разбереш защо най-желаните марки са именно скъпите

Разликата в качеството е доста осезаема

)
И аз почнах като теб от евтиното мислейки "че каква е разликата? пука ми кво пише на капака" - и наистина не ми пука... само че ми пука когато под надписа има 2 големи пукнатини (прераждащи се няколко седмици/месеци след всеки ремонт) и при всяко отваряне лаптопа скърца като селска порта и ходи 4 пъти на сервиз за година и половина
Пука ми и когато като браузвам колегите ме питат дали гледам филмчета за джетове, съдейки по звука на вентилатора
Пука ми и като не мога да си държа лаптопа в мен щото ми пари!
Пука ми и като не мога да го държа/нося отворен с една ръка щото се огъва като дъга и усуква дъното и вс друго вътре!
Ще узрееш

P.s. Наистина ли не си се замислял, че има ОГРОМНА разлика в материалите, сглобката, охлаждането, шума, ергономията, надеждността?

Как можеш да твърдиш, че "и Деу правят коли с 1.8 мотор... и Ауди .... кво му пука на човек кво пише отпред - Ауди си продават само марката"