RadoShopa написа:Ей,след 10-на дена главоблъскане и дилеми реших каква ще е апаратурата-Canon PowerShot S90Тази сапунерчица бие по точки всичките си "събратя" в тоя клас според сравнителна таблица,че дори някои от по-скъпите
Не е последен писък в модата,не се произвежда като модел вече,но фактите говорят...
Живо здраво-след няколко часа ще мина през магазина и после ще споделя някоя снимка с Вас тук
RadoShopa написа:Абе все едно се качих от Ситроен на Пассат хе хеЗа сапунерските истории е ОК,не ме бъркаше да взема EOS DSLR-че,но жена ми няма как да се занимава с него и с детето едновременно
....може би на следващото ниво евентуално
Haralampi написа:RadoShopa написа:Абе все едно се качих от Ситроен на Пассат хе хеЗа сапунерските истории е ОК,не ме бъркаше да взема EOS DSLR-че,но жена ми няма как да се занимава с него и с детето едновременно
....може би на следващото ниво евентуално
За 600-700 лв. няма как да си вземеш смислена комбинация от EOS и качествен(и) обективи! За DSLR приготви поне 2000 лв, тъй като апаратът там е само няма и половината от пътя. DSLR с кит обектив е все едно да си купиш Phaeton с 1.4 двигател
DSLR-а гълта страшно много пари... от опит го казвам
веселин написа:Добре дошъл в отбора на Canon![]()
много хубави снимки да направиш и да си доволен от апарата!!!
RadoShopa написа:....но по-важно е да е доволна жената
RadoShopa написа:E,ставаше въпрос за този http://www.photopavilion.com/?page=cata ... dditional# за по-нагоре не мисля да се навивам,поне засега![]()
Haralampi написа:С настоящия ти канон със сигурност правиш най-малкото толкова добри снимки ако не и по-добри от EOS с KIT обектив!
radi_nrj написа:Haralampi написа:С настоящия ти канон със сигурност правиш най-малкото толкова добри снимки ако не и по-добри от EOS с KIT обектив!
Ти каква глупост написа. То е ясно, че китака е колкото да има нещо там да може да снима ама тая сапунерка S90 макар и хубава не може да стъпи на 1000-ката нито по динамичен обхват, нито по бързина на фокуса, нито по цветове пък за шум да не говорим. Това дори и с китов обектив.
Haralampi написа:... Ползвам EOS 450D (макар и не с кит обектив) и имам още няколко канона наоколо, вкл. PowerShot, но по-стар моделПозволи ми да знам
Занимавам се с фотография макар и непрофесионално вече няколко години. Разбира се, че EOS винаги ще е по-бърз, по-безшумен и т.н. ..... но качеството като фокус, баланс и цветове с кит-обектив .... по-добре Powershot. Не го подценявай!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта