Интернет от кой доставчик?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Интернет от кой доставчик?
Човекът иска да гледа ТВ+, която е собственост на Булсатком. А доколкото съм запознат само и единствено те я предлагат в пакетите си 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Човекът иска да гледа ТВ+, която е собственост на Булсатком. А доколкото съм запознат само и единствено те я предлагат в пакетите си
еха,сега кво става с близуу?

Човече,всички мачове ги дават наживо в нета

За какво си причиняваш тази главоблъсканица

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Lilo, не успях да ти схвана шегата, ама щом си рекъл да се посмеем заедно
Иначе си прав за мачовете де, щом ги дават в нета... и аз не намирам смисъл в самия смисъл

Иначе си прав за мачовете де, щом ги дават в нета... и аз не намирам смисъл в самия смисъл

-
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
в кой район на центъра си
Триядица, ул.Хан Аспарух, Булсатком не предлага интернет
Последна промяна от Stif на Пон 05 дек 2011 15:02, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Lilo, не успях да ти схвана шегата, ама щом си рекъл да се посмеем заедно![]()
TВ+ мога да си пусна срещу 3лв на месец, доставчик Fiberlan
-
- Контакти:
Stif написа:Триядица, ул.Хан Аспарух, Булсатком не предлага интернет
Пробвай Мултимедиа БГ 0700 12 800 може и да има нет там, не съм сигурен но за ТВ + мисля че я няма
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Stif написа:Триядица, ул.Хан Аспарух, Булсатком не предлага интернет
Пусни си само телевизия от Булсатком,за интернета си търси друг доставчик.
TВ+ мога да си пусна срещу 3лв на месец, доставчик Fiberlan[/quote] За съжаление няма покритие в центъра където живея - проверих. За Тв вероятно ще се ориентирам към Булсатком, а интернета ще остана към Близу за по-малко разправии.
- djuni_ibiza
- Автомобил: Golf MK4 1.6sr
- Двигател: AKL
Stif написа:Изтича ми договора с Blizoo /такса 29 лв за 80 програма и интернет 10 мгп/.В този пакет нямам ТВ+,а искам да гледам испанското.Ориентирал съм се към Булсатком, но живея в центъра на София и в моя район Булсатком не предлага интернет.Има оферти за оператори, които предлагат само интернет ама таксата.
Ще бъда благодарен ако някои предложи идея как да комбинирам нещата - към кой доставчик на интернет да се обърна като се има предвид и общата месечна такса за двете услуги /тв+интернет/.
Благодаря /използвах търсачката, но не намерих нужнато ми инфо/
Колега бачкам в близу нета няма как да ти е на 10мбит, след като афтоматично ги вдигнахме скоростите на 15 мбита на настоиащите ни абонати не зависимо какъв договор си подписал ако ще за 1 мегабит да е
а специално на теб ти препоръчвам пакет смарт с същите услуги само че на 25 лв като лоиален клиент а другия вариант е да платиш пак 30 лв и да получиш 130 програми и 15 мбита нет. за по подробна информация пищи ми.
-
- Контакти:
Близаааааалки 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
djuni_ibiza написа:Колега бачкам в близу нета няма как да ти е на 10мбит, след като афтоматично ги вдигнахме скоростите на 15 мбита на настоиащите ни абонати не зависимо какъв договор си подписал ако ще за 1 мегабит да е
а специално на теб ти препоръчвам пакет смарт с същите услуги само че на 25 лв като лоиален клиент а другия вариант е да платиш пак 30 лв и да получиш 130 програми и 15 мбита нет. за по подробна информация пищи ми.
Извинете колега,но не сте ли вече на 150мб

Дано верно НЕ пропищи

Ей тея близалки - кипва ми чорбата от тях.Колегата иска интернет РАБОТЕЩ те му предлагат яките си пакети за без пари.Тук не сме се събрали за да рекламирате е.аните си услуги , а да се помогне на човека.Хайде със здраве и дано скоро си намериш работа в истински провайдер.
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
LILO&STICH написа:Човече,всички мачове ги дават наживо в нета![]()
За какво си причиняваш тази главоблъсканица
Верно ги дават, но не е същото като да си го гледаш на телевизора - трябва да намериш хубав канал, без много хора и да се надяваш, че няма да имаш проблеми с нета. Друг въпрос е, че колкото и да са некадърни нашите коментатори, все още повече ме дразни да слушам арабските или китайските такива...
И за да не съм офтопик - аз бих заложил на някой от мобилните оператори. Предлагат сравнително читав нет за не много пари. Виж евентуално дали можеш да го вържеш към мобилния си план. Освен това подпиши за максимум 1 година. Булсатком постоянно си разширяват мрежата и не се знае кога ще имат покритие и покрай вас.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”