Даскала™ написа:п.п Краси...това Fujitsu ASHA-12 LGC какви пари е?
Вече не се продава или може би някой останали бройки.
Даскала™ написа:п.п Краси...това Fujitsu ASHA-12 LGC какви пари е?
milmar написа:Преди зимата мислех да купувам климатик и проучвах въпроса сред познати специалисти в областта . Само това чувах : " в никакъв случай Samsung , по-добре Midea инверторен например ..."

Даскала™ написа:milmar написа:Преди зимата мислех да купувам климатик и проучвах въпроса сред познати специалисти в областта . Само това чувах : " в никакъв случай Samsung , по-добре Midea инверторен например ..."
То и този е инверторен....даже е А/А клас...абе дали пък не са го догодили тоя път,а?
Даскала™ написа:toki4aaa написа: Отделно като погледнеш не е много икономичен.
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ
охлаждане - 0,97kw
отопление - 1,10kw
ОТДАВАНА МОЩНОСТ
охлаждане - 3,5kw
oтопление - 4,0kw
Това ако отговаря на истината си е доста икономично...
п.п Краси...това Fujitsu ASHA-12 LGC какви пари е?
....ей...предложете ми нещо хубаво и качествено на тази оферта от 899лв с включен монтаж Даскала™ написа:Стефанчо,нещо против ли имаш да съм късметлията точно аз![]()
![]()
Все пак е нов модел...фукан е с екстри....ей...предложете ми нещо хубаво и качествено на тази оферта от 899лв с включен монтаж
![]()
Моят съвет към теб е следният - колегата по-горе е дал модел на Генерал - не са лоша марка, правят читави модели. Дай някой лев отгоре и вземи поне средна работа - Генерал, Фуджитсу, Панасоник и т.н. Не прави моята грешка - взех Хаер за 800 лева, а можеше за 200 лева отгоре да взема по-читав климатик с повече екстри и по-тихо вътрешно тяло (ако сега можех да се върна - бих го сторил и бих дал пари за по-хубав). Към момента съм нямал проблем с Хаера, но не го препоръчвам като марка, просто работи и топли, но други плюсове няма.
....та като чета 1 киловат на 4 киловата и се зарибявам...не,че съм приритал за климатик или пищя от големи сметки...просто това чудо си е на далавера ако не ме предаде в последствие...не мислите ли?Стефанчо,няма как да сравняваш Самсунг с Хаер,нали?
А и тва "дай некой лев отгоре" си е готин лаф....
Имам си аз тука един Адакс(радиатор) 2 киловата на 2 киловата ....та като чета 1 киловат на 4 киловата и се зарибявам...не,че съм приритал за климатик или пищя от големи сметки...просто това чудо си е на далавера ако не ме предаде в последствие...не мислите ли?
Той поне ще работи на -10 

Даскала™ написа:Стефанчо....899 лв са си пари![]()
Не е толкова еФтино![]()
Пратих ЛС на eos...той черпи инфо от извора дет са вика
Имам чувството, че все едно обяснявам на баща ми, той по-бързо щеше да ме разбере
Ще ти коства ли много да отвориш форума на сетком.бг, където има достатъчно компетентни хора да ти кажат те своето мнение? Обзалагам се, че нито един от там няма да ти препоръча Самсунг 
Т.е. КПД или COP пада с падането на температурите отвън. И както вече, може би, се досещаш, при едни КПД-то пада до една степен, при други - до друга. Затова има модели, които при -10 просто не топлят 
stefan4o написа:Имам чувството, че все едно обяснявам на баща ми, той по-бързо щеше да ме разбере![]()

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта