drmilendd написа:И колко?
Имам следната оферта
1.1 ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ възлага на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ да извърши услугата позициониране на страницата __________________ в търсачката Google.co.uk, постигайки най-високи позиции на страницата __________________ за изброените фрази в точка 4.4.
1.2 ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да изпълни поръчката, с позволени методи от Google.co.uk като вложи разбиране и професионализъм, според изискванията на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
1.3. Настоящият договор се сключва за срок от 6 месеца.
1.4. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ ще заплати на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ възнаграждение в размер на 320 лева (без ДДС) месечно. Възложителят се задължава да регулира дължимата сума до 10-ия ден на всеки месец въз основата на фактура, изпратена от Изпълнителя през първия ден на текущия месец
Можете ли да ме светнете дали цената е добра, това ли е услугата за да ти се качва страницата по нагоре и т. Н. Напълно бос съм в темата и всяко мнение ще мие полезно
Никой не може да ти гарантира резултати със SEO.
А да направи "колкото може" също не е оферта, защото на края ще ти каже "аз толкова мога" и те ти 96-то място

Най-добре се разбери на час с някой SEO специалист, който е добър и на който можеш да видиш портфолио един вид - проекти, по които е работил и съответните резултати. Съответно трябва да му следиш прогреса постоянно.
Това го написа един приятел, който е SEO специалист. В момента няма възможност за допълнителни проекти и за това не ми даде оферта.
От друга страна, тия 1900 лв (без ддс) на мен лично ми се виждат доста.