готварска печка дилема
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: готварска печка дилема
И в магазина ме отказаха от стъкло-керамичните плотове затова взехне комбинирано ток + газ. Абсорбатор взех от име като на герой от Матрицата да видим той колко време ще изкара.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:И в магазина ме отказаха от стъкло-керамичните плотове затова взехне комбинирано ток + газ. Абсорбатор взех от име като на герой от Матрицата да видим той колко време ще изкара.
Какви причини изтъкнаха против стъклокерамиката?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Освен гадното почистване (не става като на обикновените да сипеш малко абразивен препарат и да го тръкнеш за нула време), ако държиш плота ти да има първоначалния си блясък, други недостатъци не съм видял.
В началото виех на умряло с това почистване, но вече не ми прави впечатление и веднъж на две готвения го почистваме, иначе само забърсваме. Има си стъргалки и специални препарати за стъклокерамика.
В началото виех на умряло с това почистване, но вече не ми прави впечатление и веднъж на две готвения го почистваме, иначе само забърсваме. Има си стъргалки и специални препарати за стъклокерамика.
- barezifranko
chefito написа:barezifranko написа:И в магазина ме отказаха от стъкло-керамичните плотове затова взехне комбинирано ток + газ. Абсорбатор взех от име като на герой от Матрицата да видим той колко време ще изкара.
Какви причини изтъкнаха против стъклокерамиката?
Ако изкипи някоя манджа прекалено имало голяма опастност от изгаряне и последвалия ремонт бил доста скъп и също така били доста крехки.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Трябва да обърнеш тенджерата с дъното нагоре и да намокриш 'електрониката', за да се случи това- през стъклото няма как да му навредиш, освен ако не сипеш ледена вода на загрял до 100 градуса котлон.
- barezifranko
И аз така си мисля ама щом от магазина ме посъветваха да не взимам взех че ги послушах.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Ако изкипи някоя манджа прекалено имало голяма опастност от изгаряне и последвалия ремонт бил доста скъп и също така били доста крехки.
Май са имали спусната заръка "отгоре" да разчистят някоя стока /разбирай ток-газ/ защото това с изкипяването е пълна тъпотия ! На нашата керамика колко пъти е кипяло какво ли не пък си е здрава а и по принцип такива случай като този дето са ти го описали са сигурно под 1% което даже не е в рамките на статистиката ! А да си сложа газова бутилка вътре в стаята за готвене не може да ме накара никой,виж на тераса тип лятна кухня го приемам ама вътре

- barezifranko
Е те не са ме задължавали да купувам ток-газ просто бях тръгнал за стъкло-керамика, ами като ми наговориха тези неща и тука дето четох че много дефектирали си казах дай да си взема ток+газ. Иначе от доста години и зиме и лете готвим на газ вкъщи и да чукна на дърво проблеми не е имало. Нали знаеш приказката: Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш я.
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
най-добре си вземи отделно печка и отделно плот че стават чудеса
и за мене по добрия е на ток отколкото на газ

и за мене по добрия е на ток отколкото на газ

- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:И в магазина ме отказаха от стъкло-керамичните плотове затова взехне комбинирано ток + газ.
Каквото ти кажат в магазина, направи точно обратното.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
barezifranko написа:Е те не са ме задължавали да купувам ток-газ просто бях тръгнал за стъкло-керамика, ами като ми наговориха тези неща и тука дето четох че много дефектирали си казах дай да си взема ток+газ. Иначе от доста години и зиме и лете готвим на газ вкъщи и да чукна на дърво проблеми не е имало. Нали знаеш приказката: Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш я.
Е те няма как да те задължат, просто е имало някаква причина поради която са искали да ти продадат газ/ток.
КАжи все пак какво избрахте

- barezifranko
Взехме Gorenje ток+газ на цена от 600 лв. Даже ще чакам няколко дни да ми я докарат от София тъй като трябваше да ми дават тази дето е изложена, но аз отказах. Така че не мисля че това е залежала стока.
п.с друга тема е че за да важи гаранцията трябва да дойдат от специализиран сервиз да ти вържат газта и да ти вземат 20 лв. Бащата беше с мене, пък той едно време беше подръжка на газстанциите на Петрол и има сертификат за тая работа ама кой ти го признава
п.с друга тема е че за да важи гаранцията трябва да дойдат от специализиран сервиз да ти вържат газта и да ти вземат 20 лв. Бащата беше с мене, пък той едно време беше подръжка на газстанциите на Петрол и има сертификат за тая работа ама кой ти го признава

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
barezifranko написа:Взехме Gorenje ток+газ на цена от 600 лв. Даже ще чакам няколко дни да ми я докарат от София тъй като трябваше да ми дават тази дето е изложена, но аз отказах. Така че не мисля че това е залежала стока.
Това за гаранцията не е вярно. С печат на търговеца и касов бон си важи без значение кой го е свързал. Като ще чакаш защо не си я поръча онлайн, щеше да дойде на по-добра цена и по-бързо

- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
предполагам не само газта ще ти вържат нали сега ги продават новите печки без кабел и той ще трябва да се връзва 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
jorostamenov написа:предполагам не само газта ще ти вържат нали сега ги продават новите печки без кабел и той ще трябва да се връзва
О боже,ми направо и без котлони да ги продават вече

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”