Предстоящо закупуване на USB модем за интернет - съвети?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Re: Предстоящо закупуване на USB модем за интернет - съвети?

Мнениеот btkmobail » Нед 06 май 2012 11:32

VIVACOM имат най-стабилно покритие за мобилен интернет (3G на 900mhz), не режат повторно скоростта.
Най-добре, както си решил го тествай и тогава скачай ;)

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пет 11 май 2012 9:04

Колеги, понеже виждам, че продължава да се ъпва темата, да благодаря на всички, които се включиха. Доволен съм от теста на вивакомския модем, върви стабилно дори и на затънтени места, така че това ще е моя избор. Просто до момента не ми е останало свободно време да отида да си сключа договора. Благодаря още веднъж! :bowdown

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Пет 11 май 2012 13:15

От един месец съм на Vivacom 10лв./мес., но първите 6 месеца по 5лв. Мен ме устройва тъй като вкъщи си ползвам Wifi, а този го ползвам само на село(Красново/Пловдивско) :)

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 11 май 2012 15:50

piter_96 написа:От един месец съм на Vivacom 10лв./мес., но първите 6 месеца по 5лв. Мен ме устройва тъй като вкъщи си ползвам Wifi, а този го ползвам само на село(Красново/Пловдивско) :)

Полезна информация ,баба и на жената е от Красново ,скоро планирам да наминем на там ,ще имам и интернет ,впрочем и аз сега съм с Виваком 10 лв./мес ,за жалост не хванах промоцията с 5-те лв.Дори сега пиша от него ,нещо не можем да се разберем за сигнала с тях на едното село,антената им е на 500м от къщата, с пряка видимост ,тук таме се губи обхвата ,в началото 3G бе без проблем ,сега няма ,излизат ми с номера ,че GSM-ите са с предимство и тнт. ,иначе др. е ОК.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”