Пичове, нали сте наясно че Миеле /както и Либхер/ отдавна се правят в България???
А закупуването на пералня на 15 години с надеждата да я ползваш вечно, да ме прощавате, но е пълна тъпотия. Да я купиш и да я метнеш някъде на село, може и да се съглася. Но иначе нема кво да стане.
Пералня и сушилня
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пералня и сушилня
Колега не говори глупости.
Миеле не се прави в България, както и високите серии хладилници на Либхер.
Излагаш се като повтаряш нечии измишльотини
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Глупости, измишльотини ... щом казваш ...
Лично съм виждал на поточните линии и в складовете на Liebherr хладилници Miele.
Да, колкото и странно да ви звучи, Miele нямат собствено производство на хладилници и за това тяхната марка се произвежда при най-добрите - Liebherr.
В БГ завода се правят и нисък и висок клас модели и същите тези модели се продават из цял свят, включително Германия. А също се произвеждат и части, които се използват и от заводите в Германия и Австрия.
Защо си мислите, че като е произведено в България и трябва да е боклук?!
Лично съм виждал на поточните линии и в складовете на Liebherr хладилници Miele.
Да, колкото и странно да ви звучи, Miele нямат собствено производство на хладилници и за това тяхната марка се произвежда при най-добрите - Liebherr.
В БГ завода се правят и нисък и висок клас модели и същите тези модели се продават из цял свят, включително Германия. А също се произвеждат и части, които се използват и от заводите в Германия и Австрия.
Защо си мислите, че като е произведено в България и трябва да е боклук?!
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам къде и какво си виждал лично, но либхер са ми клиенти и то не само фабриката им за хладилници. И все си мисля че началниците на производството им знаят по-добре от вас какво произвеждат.
Не казвам че са боклуци, казван че тук се произвеждат ниските и средните серии. И че няма миеле на което пише маде ин булгария
Не казвам че са боклуци, казван че тук се произвеждат ниските и средните серии. И че няма миеле на което пише маде ин булгария
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Petrolhead написа:Miele

Petrolhead написа:Колега не говори глупости.
Не са измишльотини.
Не са глупости.
Но щом искаш, вярвай на нещата дето пишеш, а аз ще вярвам на нещата дето съм виждал.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:

Почна се

Всеки е свободен да си купува каквото иска,никой,никого не задължава
В сервиза Мйеле извънгаранционно смяна лагери и ПЪЛНА профилкатика,смяна на амортесйора са 120 лева
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Petrolhead написа:Не знам къде и какво си виждал лично, но либхер са ми клиенти и то не само фабриката им за хладилници. И все си мисля че началниците на производството им знаят по-добре от вас какво произвеждат.
Е па попитай, щом си толкова навътре!
Те хората не го крият. Напротив - гордеят се с това. Питай и Гугъл - цял свят знае, само ти си се запънал.
Имам снимки от завода. Трябва ли да ги побликувам?
- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа::lol:![]()
![]()
В сервиза Мйеле извънгаранционно смяна лагери и ПЪЛНА профилкатика,смяна на амортесйора са 120 лева
Пак там, воден вентил за Миеле - 20лв. Караш Бентли, но поддържаш Голф2.

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Демек за вилата ще ми свърши идеална работа лятото жИната да пЕре дзверо, нали така Никенце?
Мерси и на другият колега, който даде линка. Само не видях цени, но предполагам че трябва да ида на място.
Мерси и на другият колега, който даде линка. Само не видях цени, но предполагам че трябва да ида на място.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи от моделот
От 300 до 600

От 300 до 600

- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа: Само не видях цени, но предполагам че трябва да ида на място.
Обади се по телефона за цена, че сайта не се обновява изобщо, не е нужно да ходиш на място.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”