Дилема NOKIA N8 V/S Sony ericsson x10
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: Дилема NOKIA N8 V/S Sony ericsson x10
Аз мисля ,че когато човек си купува Смартфон , то той му е необходим за нещо повече от разговори и смс , нали ? Нокиа с това Беле дето викаш излязло скоро , аз го ползвам от доста време преди да излезе офицялната версия , та знам какво представлява то (симбиан) , и какво предлага андроид . И казваш две години да изкара се файда , да ама не защото това Беле е назад с две години още при излизането си , не само ОС не става при нокиа , а най-вече мотора под капака е от голф 2 , ако мога да се изразя в тематичната насоченост на основния форум . Поздрави .
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Склонен съм да се съглася само до някъде... Средностатистическия потребител ама изобщо не може да използва повече от 30% на тоз андроид... толкова и на белето.. е аз твърдя че един средно статистичестки потребител /изключваме 10 процента гиикове/ разлика освен в екрана и камерата на Н8 и галакси 3 няма да види... то и камерите има са горе долу... та дали отдоле бута 3 литра с три турбота или 1.6 атмосферка не се вижда...
П.П. Нокиата е ТЕЛЕФОН! Всичко друго е компромис... компютър в джоба - блах
П.П. Нокиата е ТЕЛЕФОН! Всичко друго е компромис... компютър в джоба - блах

- achodemo
Е аз съм явно от тези 10% . Малар че мисля ,че хората на които им е важна производителността на джобния комп , са доста повече . Тези които това не ги интересува просто си купуват телефон за 9.90лв и си свиркат . Но тези които броят по 1000+лв , мисля че много добре знаят какво търсят , и това далеч не е само броя на пикселите в камерата и тези в екрана . Да прав си за едно , Нокиа Вече е наистина производител само на Телефони . Сигмента със смартфоните го изтърва тотално , за не само мое съжаление . Най-доброто което могат само да направят за да възвърнат евентуално позиция и доверие в малцината си останали фенове ,като мен , е да започнат да правят новите си апарати с Андроид ОС , всичко друго при тях е загубена кауза .
п.п. Ооо повярвай ми разликата между 3литра квадро търбо и 1.6 атмосферка , ако използваме тази метафора , е точно толкова голяма , колкото и при автомобилите с тези мотори , и ако и ти не я виждаш или не те интересува , значи просто си от хората ползващи Телефон , от 9.99лв . Нищо лично , извини ме ,ако съм те засегнал .
п.п. Ооо повярвай ми разликата между 3литра квадро търбо и 1.6 атмосферка , ако използваме тази метафора , е точно толкова голяма , колкото и при автомобилите с тези мотори , и ако и ти не я виждаш или не те интересува , значи просто си от хората ползващи Телефон , от 9.99лв . Нищо лично , извини ме ,ако съм те засегнал .
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Ахаааахааа
трите литра предпочитам да ги усещам на задните колела..
, но наистина телефона за мен е телефон, за това предложих на автора да си вземе Н8, който освен че е страхотен телефон има и една от най-жестоките камери слагана някога на телефон... А пък андроида ще си го спестя и за напред... А кефа от добър лаптоп каквъв е .. кой ще ми обясни..

- achodemo
О да камерата е чудесна , но за жалост спираме до тук с екстрите в Н8 . Аз ползвам този апарат от почти две години приятел , бях го написал по горе, та го познавам добре.
Да и аз искам да имам 3литра на Четерите колела , но и в "лаптопа " , който мога да пъхна в джоба си , а не да нося в раница .
Абе всеки с вкуса си и нуждите . Хайде със здраве .
Да и аз искам да имам 3литра на Четерите колела , но и в "лаптопа " , който мога да пъхна в джоба си , а не да нося в раница .
Абе всеки с вкуса си и нуждите . Хайде със здраве .
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”