Навигация за nokia 500

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: Навигация за nokia 500

Мнениеот eng » Пет 18 яну 2013 18:34

nokiangage написа:Колега, в Settings-Installations-Installation settings дал ли си всички на първото подменю и не на второто за проверка на сертификатите?

на първото подменю за което споменаваш съм дал - всички, на второто за онлайн сертификът чек в момента му дадох "Must be passed", на "defolt web adress" отметката е на "none", на "already instelled" имам хиляда икони и приложения които не ги искам примерно на NatGeo,задържам върху него давам римуув и ми изпизва че го канселира,защо................никой не знае.Прави си каквото си иска тоя телефон.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 18 яну 2013 18:38

eng написа:на второто за онлайн сертификът чек в момента му дадох "Must be passed"

Тук трябва да е off или както му е превода на наш език, за да инсталира повечето приложения без да ги проверява.

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пет 18 яну 2013 18:44

nokiangage написа:
eng написа:на второто за онлайн сертификът чек в момента му дадох "Must be passed"

Тук трябва да е off или както му е превода на наш език, за да инсталира повечето приложения без да ги проверява.

Благодаря промених го на "офф", но утре ще се занимавам с него, засега успя да ми развали вечерта отново и не мисля да се занимавам повече с него за днес.Относно Сонито-да екрана му е много по нечувствителен ако мога така да се изразя спрямо нокията, но това се преглъща на фона на всички нерви изхабени по "желязната Нокия".И менюто на тая Нокия за мен е отврат и всичко е яко разбъркано,неподредено и т.н., но за съжаление го взимах по интернет а преди това нямах възможност да го видя в реалността как е, може би ннямаше да го взема, но сега.............

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 18 яну 2013 19:07

Това с деинсталирането на приложенията е неприятно и мисля, че ще се оправи с хард рестарта, но да те питам колега с коя версия на софтуера си, защото както споменах скоро си играх с такава и да ти кажа е с по-нова ОС от моята N8 и ми хареса май повече да ти кажа като бързина и работа с телефона...

Най-новата версия на софтуера за Nokia 500 е Nokia Belle Refresh (111.021.0028)

Твоята тази ли е (набираш *#0000#), защото това излиза в сайта за твоя телефон и ако не си с нея горещо ти препоръчвам да я обновиш, форматираш телефона и вече да почнете да се разбирате. :да:

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пет 18 яну 2013 20:14

Версията е точно тази колега, която си цитирал.незнам какво му стана на тоя телефон.бях на вън и от яд му пуснах гпс-а без интернет ме ситуира много бързо, демек бачка.....................странна работа.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 19 яну 2013 1:31

eng написа:бях на вън

Аха, ей тук се крие ключа за колибата, поне за ГПСа, трябва да си на открито за да хванеш сигнал, на дивана в хола, нЕма как да стане! :D

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Съб 19 яну 2013 9:54

колеги мерси за мненията и бързите съвети, днеска се заемам да се регистрирам по разни форуми и да свалям карти и да търся някаква алтернатива на проклетия шазам.В интерес на истината тази Нокия я взех само защото има гпс за който не е нужен интернет, това беше най-важното условие за мен и да е бюджетен смарт фон.Телефона се представи блестящо с гпс-а си в Северна Ирландия, но след като кацнах пак в Бг всичко имам чувството че се "сбъгяса", мисли много по-бавно,не ме ситуираше както в Сев.Ирл.Сега ще видим дали това може да се промени и най вече бих искал да си дръпна гармин-а.
P.S.Колеги от тук: http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... Symbian%29, дръпнах всичко на мемори картата след което я извадих от комп-а и я сложих в телефона, стигнах смао до т.5, не мога да видя къде е това root, а като натисна върху екзе файловете изтеглени от Гармин (които в началото са с въпросителен?) ми дава : Unable to open.File type not supported.Изтеглих всичките 4 файла с кииген-а с всичко и пак до задънена улица.Имам чувството че някаква настройка в телефона"забранява" на файловете да се инсталират от мемори картата на телефона.

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Мнениеот vanesto » Съб 19 яну 2013 12:18

Това root означава пътя или директорията където си копирал exe-то. При мен са С: Е: - постоянната палет и F: - картата памет. Влизаш във Файлове или друг файлов мениджър ако имаш на телефона си, и от там влизаш във F: /картата памет/ и си намираш файла и го инсталираш. Ако не можеш да се оправиш виж тук е описано по друг начин: http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... 8%D0%B8%29

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Съб 19 яну 2013 23:35

Тук е мястото публично да благодаря на Колегата PagocmuH, за огромното търпение и загубените над час и половина лично време.В момента телефона е с Гармин и направо лети.
P.S. Само заради печените колеги във форума си заслужава да си взема ФВ.

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Нед 20 яну 2013 20:39

Колеги трих разни неща из телефона и сега като ида в ови сторе, не ми разрешава да си сваля отново опера браузъра или шазам-а, изпизва ми че вече са свалени (тов ами го изписва от сайта, не на телефона), какво да правя.Да уточня че съм си влязъл в акаунта, сега в интернет няма как да влизам.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”