колеги мерси за мненията и бързите съвети, днеска се заемам да се регистрирам по разни форуми и да свалям карти и да търся някаква алтернатива на проклетия шазам.В интерес на истината тази Нокия я взех само защото има гпс за който не е нужен интернет, това беше най-важното условие за мен и да е бюджетен смарт фон.Телефона се представи блестящо с гпс-а си в Северна Ирландия, но след като кацнах пак в Бг всичко имам чувството че се "сбъгяса", мисли много по-бавно,не ме ситуираше както в Сев.Ирл.Сега ще видим дали това може да се промени и най вече бих искал да си дръпна гармин-а.
P.S.Колеги от тук:
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... Symbian%29, дръпнах всичко на мемори картата след което я извадих от комп-а и я сложих в телефона, стигнах смао до т.5, не мога да видя къде е това root, а като натисна върху екзе файловете изтеглени от Гармин (които в началото са с въпросителен?) ми дава : Unable to open.File type not supported.Изтеглих всичките 4 файла с кииген-а с всичко и пак до задънена улица.Имам чувството че някаква настройка в телефона"забранява" на файловете да се инсталират от мемори картата на телефона.