Провери в менюто на принтера има една опция да продължава да работи като игнорира тази опция.
Беше нещо от сорта: Continue printing tonr low. Или нещо подобно.
Успех!
Стар лазерен принтер HP LaserJet 4 Plus?
- RANOPILE
- Автомобил: VW Polo 2F
- Двигател: AAU 1994
Re: Стар лазерен принтер HP LaserJet 4 Plus?
Пробвах да му цъкна опциите(даже всички копчета пробвах), ама нищо не се променя на екрана.
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай да поразклатиш касетата ако ти даде "ready" Принти нещо от компа да видим как е. Касетата няма чип и е възможно да излъжеш принтера. Има и някаква вероятност да не комуникира с РС-то.
С каква операционна система си... Ако си с Vista или win.7 е много малко вероятно да подкараш въпросния принтер
С каква операционна система си... Ако си с Vista или win.7 е много малко вероятно да подкараш въпросния принтер
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Jovany написа:...С каква операционна система си... Ако си с Vista или win.7 е много малко вероятно да подкараш въпросния принтер
Няма проблем с тези операционни системи. Автоматично се актуализират в нета и лъсват всякакви антики на HP и работи без проблем.
Пробвай с клавиша "Menu" и веднага трябва да смени този надпис "Low toner". Ако и тогава не го смени може да имаш проблеми с копчетата.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
По спомени трябва да си Офлайн за да правиш нещо в менютата му. Има такова копче он/офлайн. Избери тест меню и пусни конфигурацията.
- RANOPILE
- Автомобил: VW Polo 2F
- Двигател: AAU 1994
За съжаление мога 1 или 2 пъти седмично да ходя при принтера, че не живея там и затова толкова бавно ми вървят коментарите и развитието...
Да видях че при пускане автоматично светва Online(ще пробвам другия път като е офлайн),
а за тонер касетата я разклатих хубаво, даже малко от тонера ми попадна върху ръката(наскоро учихме в университета че е канцерогенен, тъй че ако на някой му се случи нещо подобно да се предпазва от вдишването му
).
А компютъра е с ОС Windows 7 и май не успя софтуерно да се свърже, като връзката става чрез USB.
P.S. като забравих да кажа, че принтера го има в списъка с драйверите. Даже като мушна кабела в компа няма никаква индикация все едно нищо не съм направил...
А другия принтер дето нещо спря да принти го нямаше ама от сайта на майкрософт изтеглих и го намери(той май е за почистване и с баща ми го отворихме веднъж ама ни трябва ключ шестограм 2,2мм, а всички дето се продават са 2 или 2,5 - явно ще играе пилата
).
Да видях че при пускане автоматично светва Online(ще пробвам другия път като е офлайн),
а за тонер касетата я разклатих хубаво, даже малко от тонера ми попадна върху ръката(наскоро учихме в университета че е канцерогенен, тъй че ако на някой му се случи нещо подобно да се предпазва от вдишването му

А компютъра е с ОС Windows 7 и май не успя софтуерно да се свърже, като връзката става чрез USB.
P.S. като забравих да кажа, че принтера го има в списъка с драйверите. Даже като мушна кабела в компа няма никаква индикация все едно нищо не съм направил...
А другия принтер дето нещо спря да принти го нямаше ама от сайта на майкрософт изтеглих и го намери(той май е за почистване и с баща ми го отворихме веднъж ама ни трябва ключ шестограм 2,2мм, а всички дето се продават са 2 или 2,5 - явно ще играе пилата

Последна промяна от RANOPILE на Пон 14 яну 2013 17:58, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
А нямаш ли машина с XP, с която да опиташ поне за пробата ?
Друго, което съм виждал като проблем е дерт в кабела, пробвай с друг - щом в университета учиш нещо подобно все ще намериш един AB кабел за пробa, нали
П.П. : И аз си мислех преди, че са железни докато не си купихме lexmark352dn - чуден, чуден... мрежов, дуплексно си върти сам страниците и на всичкото стартира за две секунди от power save до стартирането на печат
пускам го и докато се обърна към него вече чувам придърпването на листа със скорост 36ppm 
Друго, което съм виждал като проблем е дерт в кабела, пробвай с друг - щом в университета учиш нещо подобно все ще намериш един AB кабел за пробa, нали

П.П. : И аз си мислех преди, че са железни докато не си купихме lexmark352dn - чуден, чуден... мрежов, дуплексно си върти сам страниците и на всичкото стартира за две секунди от power save до стартирането на печат

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MamaMy написа:По спомени трябва да си Офлайн за да правиш нещо в менютата му. Има такова копче он/офлайн. Избери тест меню и пусни конфигурацията.
Със сигурност на 100 процента е така...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”