Телевизор Филипс и бг субтитри

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Re: Телевизор Филипс и бг субтитри

Мнениеот feikot » Чет 17 яну 2013 15:46

И на мен ми се разминаваше,ама само екстендед едишъна на властелина,който е 200 ГБ.Друг филм до сега не се е разминавал.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Сря 23 яну 2013 13:00

Много рядко ми се е случвало да имам каквито и да е проблеми с възпроизвеждане на филми от телевизора (Philips).
Не разбрах и какво значи
skotis написа:Повече не се занимавам с флашки - и без това ако искам да гледам 40 гб филм, няма да стане с флашка.

Що да няма как да стане? Отделно, че никой не ти пречи да вържеш HDD :idea: Аз имам HDD, което е постоянно вързано и USB-stick за неща които по-динамично сменям като съдържание. И с двете работи както трябва.

Проблемите, които съм имал са били все с български сериали... как ги конвертират не ми е ясно, но често не мога да ги превъртя (или става ужасно бавно) или ако се паузира не тръгва после. Но това както казах е само с българските сериали и то в частни случаи.

tonito82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tonito82 » Пон 23 дек 2013 19:58

Здравейте,
вчера си купих philips 42PFL7008 и реших да си изтегля един филм в blu ray формат.Свалих филма на hard drive и го закачиках към телевизора.илмът тръгна,но немога да пусна субтитрите 2 от под-менютата на субтитрите са неактивни.Наименованието на субтитрите е сащото като на филма дори добавих и .srt накрая.Пуснах филм DVDRIP и нямаше проблем позволи ми да избера субтитрите и всички менюта бяха активни.Незнам каде е проблем в BLU RAY или телевизора.
Благодаря предварително

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 24 дек 2013 10:52

В телевизора, 7 серия не подкарва суб. :banghead :banghead

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Вто 24 дек 2013 13:09

Тва да изсипеш един калпак пари и да няма субтитри,още не мога да го разбера...Холандците на Лили Иванова ли се правят,че не сложат кодек Кирилица или как...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”