MTD косачките не са чак толкова стока , има конструктивни недомислия .Примерно механизма за студеното палене , когато е непалена (студена) е плюс , когато е топла обаче- минус

Причината е ,че няма отделен лост(ръчка) за смукача , ами когато е угасена "автоматично" застава в положение на "смукач" (лостова система зависима от въздушното завихряне, при работа на машината) ,и студена-добре, ами кат' е топла- ку
р бате да запали

, а си я угасил, а ти се

роднините, дърпаш до премала , хеле по някое време ,аха..Подобрението е една тел , да държи по време на работа лоста в положение на
не смукач. Другото, което ме дразни , корпуса е от едно тънко тенеке, дръжките едни халтави, и от тънкостенна тръбичка, колелетата по-смотани от на детска китайска количка. Навремето имаше едни български детски камиончета,като малки се возехме по баира надолу с тях, техните колелета са 100 пъти по-яки !! Абе лъскав фасон,пък материал слаб,едни смели кинти искат

в магазина, сякаш ти продават еб@си качествената стока

Инак за косенето-коси си...но..
Вече аз лично , при следващата ще съм много критичен

Ще огледам дръжките , механизма за студеното палене, корпуса ,колелетата,двигателя ...и няма да е MTD

Като знам,че за моята се изръсих 700 кинта

да бях поразпитал малко кое как , пък аз се нахедрих на първата лъскава ...