Колкото до темата...абе колега...я се замисли първо, дали въобще си заслужава да гледаш BG телевизия ...само нерви,терзания и сополиви муцуни от нея
Въпрос за Българска телевизия?
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: Въпрос за Българска телевизия?
Тука в Испания, тургаш една антена на покрива и си ти с 50 канала половината HD и 20 радиа. Никакви такси никакви рекети. Е верно, малко са смотани каналите ама аз сега като не им разбирам и си ми е много добре
.
Колкото до темата...абе колега...я се замисли първо, дали въобще си заслужава да гледаш BG телевизия ...само нерви,терзания и сополиви муцуни от нея

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Да съм казал че гледам БТВ Нова и т.н.
Discovery,Animal P,The Voice и още много такива
.
Discovery,Animal P,The Voice и още много такива
.- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
drago_tr написа:Тука в Испания, тургаш една антена на покрива и си ти с 50 канала половината HD и 20 радиа. Никакви такси никакви рекети. Е верно, малко са смотани...
Е те затва са на тва дередже
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:Аре вземи млъкни е пишман кореняк
Просто се опитвам да ти бясня, че тук не е като при вас на село и този манталитет трябва да се изкорени

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Matematiks написа:xploda написа:Аре вземи млъкни е пишман кореняк
Просто се опитвам да ти бясня, че тук не е като при вас на село и този манталитет трябва да се изкорени
Не ми се "бяснявай" граждАнче от "голямото дубрутру", а се научи да пишеш. Последната дупка на кавала си да ми даваш наклон на кожения гръмоотвод какъв манталите трябва и какъв не трябва да се изкорени

Последна промяна от Pichaga на Нед 12 май 2013 16:26, променено общо 1 път.
Причина: изтрещя ли? Предупреждение ли искаш? Днес е изборен ден и поради това съм благ!
Причина: изтрещя ли? Предупреждение ли искаш? Днес е изборен ден и поради това съм благ!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Това, което селото ти е дало и града не може да ти го отнеме

С най добри чувства, не искам да обидя никого!
Просто трябва да разберете, че не може да се държите като едно време в хоремага и да си правите блока като венецианска мозайта(примерно) ...
Леле, представям си ако си бях дал къщата да направят блок, сега с какви индивиди щях да си имам работа ежедневно

ОнТопик: Не мисля, че ще има достатъчно бърз интернет,който да му позволява да гледа тв- в чужбина нета по принцип е зле

С най добри чувства, не искам да обидя никого!
Просто трябва да разберете, че не може да се държите като едно време в хоремага и да си правите блока като венецианска мозайта(примерно) ...
Леле, представям си ако си бях дал къщата да направят блок, сега с какви индивиди щях да си имам работа ежедневно

ОнТопик: Не мисля, че ще има достатъчно бърз интернет,който да му позволява да гледа тв- в чужбина нета по принцип е зле

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Matematiks написа:...в чужбина нета по принцип е зле
Много си е арен нета (разбирай достатъчен) - българския ъплинк към чужбина е келяв

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”