L7 се задъхва с HD видео и сече доста.L5 II също е много бавен и се иска време

Работата с Android смартфон от нисък клас за съжаление все още напомня на РС с непреинсталиран от 2 години Window

Успех с избора

cezar1656 написа:здравей,аз съм с LG L7 P700 и никак не съм доволен.загледай се в самсунг като задължително гледай да е с двуядрен процесор и 1гига рам.вс друго е хвърлени на вятъра пари
mely написа:ZTE e китайска марка като HUAWEI но няма нищо общо с така нареченото "китайско".И двете фирми са се наложели в производството на телекомуникационна техника.ZTE e много добър вариант с 1.2 двуясрен процесор и 1 гб рам.В МТЕл в момента го дават за 153 лв при преподписване.300 лв са му много ,в продавалника ще го намериш чисто нов по-евтино.Заключен е към М-тел така че внимавай.
mely написа:ZTE e китайска марка като HUAWEI но няма нищо общо с така нареченото "китайско".И двете фирми са се наложели в производството на телекомуникационна техника.ZTE e много добър вариант с 1.2 двуясрен процесор и 1 гб рам.В МТЕл в момента го дават за 153 лв при преподписване.300 лв са му много ,в продавалника ще го намериш чисто нов по-евтино.Заключен е към М-тел така че внимавай.
cezar1656 написа:като минус...
насича,забавена реакция,малко памет.вс зависи от това какво очакваш от телефончето и за какво ще го използваш,иначе има и доволни
enigma79 написа:Има само един телефон който си заслужава защото има всичко вътре в него,Nokia 808 PureView и компромисният вариант е N8.Тези животни имат всичко от което имаш нужда
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта