Препоръчайте челник
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Препоръчайте челник
Да попитам хората с челниците - има ли такива с разпръскване на снопа? Примерно ако ровим на тъмно около колата да не е силна светлина в центъра, а по-умерено със широко петно? Или не са удобни за такава цел?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко късно... но все пак :
http://s274.photobucket.com/user/ivaylo_peshev/media/Mobile%20Uploads/trim2F7FE74D-A9CE-40A4-A266-E4ADC8365CD9.mp4.html
Ако имаш в предвид нещо такова, то според мен определено ще върши работа. Аз го ползвам за настолна лампа всеки път когато спре тока и осветява цялата стая доста добре.
http://s274.photobucket.com/user/ivaylo_peshev/media/Mobile%20Uploads/trim2F7FE74D-A9CE-40A4-A266-E4ADC8365CD9.mp4.html
Ако имаш в предвид нещо такова, то според мен определено ще върши работа. Аз го ползвам за настолна лампа всеки път когато спре тока и осветява цялата стая доста добре.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата AmW много точно е отговорил!
Моето китайче прави ден,когато го пусна и се наложи да ровя из багажа или да зареждам въдиците
Моето китайче прави ден,когато го пусна и се наложи да ровя из багажа или да зареждам въдиците

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Я да не отварям нова тема да питам тука.Защо фенерчетата със диод Т6 Cree като това на клипчето не могат да се фокусират по добре.Имам такова свети уникално но на 2 метра квадрата е вече 30*30 см и нагоре при макс фокус.И интересното е че даже и да развия лупата да отиде още малко напред фокуса не се оправя.Кофти лупа или нещо друго.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”