Не, че и ти не си за бой де
Security Essentials-a ОК, ама другата шитня за какъв чеп я сложИ? В смисъл тва Windows Premium Shield изобщо не е made in Microsoft.Офис пакет виж в арена или замунда, което ти е на душа, има на английски 100%.
Security Essentials-a ОК, ама другата шитня за какъв чеп я сложИ? В смисъл тва Windows Premium Shield изобщо не е made in Microsoft.xploda написа:Към неграмотната локва беше по-скоро![]()
Не, че и ти не си за бой деSecurity Essentials-a ОК...

azrod написа:Работя в тази сфера от доста години
azrod написа:по-"virus-friendly" антивирусна програма досега не съм виждал
azrod написа:И не ни обяснявай колко сме неграмотни и неуки хората, които вече сме преминали на Линукс :D
А иначе, ако си мислиш, че като сте минали на линукс и сте улучили тотото или сте станали голямата работа вече...

)и не стига от това ами е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.И какво излиза,ами като си ПАТРОН може и гръмнал си слагаш джама и се перчиш,за останалите дето сме ............. използваме по простото и което е безплатно.
Ако имаш проблем с рама и по точно проблем по плочката или пък с дъното,1во си направи тест на хардуера и чак тогава преинсталации.
, за Линукса най-вероятно ще загубя много време докато го разуча кое как работи, незнам доколко е приложим и за КАД приложения, а най-важното, е че нямам много време за да му отделя.Така като гледам накъде вървят нещата може да се оринетирам към нов компютър или компромсиния вариант - приятел ми беше казал сайт където продават компютри втора употреба от чужбина и на сносни пари може да се намери добра машина говоря за до 300-400 лева без монитор.eng написа:Подарък засега няма как да го получа, за Линукса най-вероятно ще загубя много време докато го разуча кое как работи, незнам доколко е приложим и за КАД приложения, а най-важното, е че нямам много време за да му отделя.Така като гледам накъде вървят нещата може да се оринетирам към нов компютър или компромсиния вариант - приятел ми беше казал сайт където продават компютри втора употреба от чужбина и на сносни пари може да се намери добра машина говоря за до 300-400 лева без монитор.

enigma79 написа:eng написа:Подарък засега няма как да го получа, за Линукса най-вероятно ще загубя много време докато го разуча кое как работи, незнам доколко е приложим и за КАД приложения, а най-важното, е че нямам много време за да му отделя.Така като гледам накъде вървят нещата може да се оринетирам към нов компютър или компромсиния вариант - приятел ми беше казал сайт където продават компютри втора употреба от чужбина и на сносни пари може да се намери добра машина говоря за до 300-400 лева без монитор.
За толкоз пари ще си ''сглобиш'' машина дето ще има много добри компоненти от тези 2ра ръка и отделно най големият бонус поне 2 години гаранция

eng написа:Подарък засега няма как да го получа, за Линукса най-вероятно ще загубя много време докато го разуча кое как работи, незнам доколко е приложим и за КАД приложения, а най-важното, е че нямам много време за да му отделя.Така като гледам накъде вървят нещата може да се оринетирам към нов компютър или компромсиния вариант - приятел ми беше казал сайт където продават компютри втора употреба от чужбина и на сносни пари може да се намери добра машина говоря за до 300-400 лева без монитор.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта