Препоръчайте таблет

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Re: Препоръчайте таблет

Мнениеот popeye » Вто 15 апр 2014 9:20

устройствата ще се ползват в полеви условия от дебили дето не им пука за техниката и трябва да издържи поне година. Ще пада често от 70-80см, дъжд и т.н. Панасоника ми харесва с изключение на цената

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 15 апр 2014 13:30

какъв тип приложения ще вървят на тях, нещо специфично или само Навигация примерно ? Ако са специфични питай разработчика на SW-a какви параметри препоръчва, за да се ориентираш вече и в моделите, но ако искаш нещо по-по-най- цените са им такива ...

/здравината на по-жълтите китайчета и другите китайчета, като панасоника, е една и съща. Проблемът е най-вече в хардуера на таблета./

Аз имам един CAT B15 евридейка, като телефон е много зле, и под вода, и над вода работи еднакво гадно, но все пак работи :) Минавал съм с колата върху му, няма проблеми, но въпреки това не се приближава до масивността и защитеността на winmate-a, за който писах по-горе. Така че колеги не се лъжете, че едно кейсче, или обикновено лъскова гумирано телефонче или таблетче ще се справи в калта.

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Вто 15 апр 2014 13:49

нищо специфично, андроид или уинмобайл

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”