Замислям се за смяна на оператор, но не намирам подходяща оферта.

Калоян Кирилов написа:И моя договор изтича скоро и се оглеждам за нещо по интересно. Дали ще предложат нови оферти от Глобул...
k_garchev написа:Нямаше ли закон,при който да прекратиш договора предварително без да се начисляват наказателни пари(такси и т.н.)?
Калоян Кирилов написа:Добре де, на мен защо не ми правят оферти - нито свалят такса нито дават минути. А съм им абонат от 10 години вече... а все едно кучета ме яли. Ако им кажа, че ги сменям дали ще има ефект.
LILO&STICH написа:Кажи им от август
Росен2 написа:Калоян Кирилов написа:Добре де, на мен защо не ми правят оферти - нито свалят такса нито дават минути. А съм им абонат от 10 години вече... а все едно кучета ме яли. Ако им кажа, че ги сменям дали ще има ефект.
Спокойно ! Не си само ти.Аз имам 5 (пет) телефона към Глобул,и съм им абонат от първия им ден на съществуването им в България.Предлагани ми са до сега само и единственно повече минути към групата за приятели.
Оня ден избухнах и не се сдържах от наглостта им.Викам-момиче,не ми давайте по 5000 минути към мойте 5 номера.Аз както виждате по сметките ми никога повече от 300-500 не съм разходвал с тях.Аз виждам синовете,жената,майка ми (към които са безплатните минути) всеки божи ден в къщи,и нямам нужда от повече минути.Дайте ми нещо интересно към всички мрежи.И веднага ми се дава план,който не е преференциален за лоялни и стари клиенти,а всеки клошар може да си го вземе.
Аз им казвам-да ,но тук не виждам да има някакви привилегии,лично за мен ,човека,който за 10 години ви е дал над 6000 лева ? Този план може да си го вземе всеки човек от улицата ?
Еми това е засега Господине,съжаляваме.Еми щом съжалявате - повече договори не подписвам.
И съм забелязал - винаги,всеки месец ми надписват някакви тънки и дразнещи 4-9 лева отгоре на общата сметка.
Няма да го бъде така.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта