Избор на 3D LED TV- Samsung H6500-H6670
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Избор на 3D LED TV- Samsung H6500-H6670
Моят безжичен е скрит, но без парола, т.е. hidden и сигурно за това не ми го помни, нямам идея.
- zografski
Няма нужда да е по силен, тоо рутера ми седи до тв-то
А и проблема го реших с 1 лан кабел, реално така искам и за това така съм си го настроил, не искам да има парола, защото тя забавя трафика и следователно ти става малко по-слаб нета, поради причината, че сигнала се криптира и за това съм я направил невидима, но все пак е тъпо да не запаметява hidden мрежите...

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
3D за деца до 7 е забранено!
за големите е силно препоръчително с почивки
иначе е готино
за големите е силно препоръчително с почивки
иначе е готино

- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
Zografski какъв точно е модела на твоето ЛГ.И аз съм се спрял на 47 3Д смарт ЛГ 7-ма серия,но като погледах малко 3д честно казано не останах очарован.трябва да го гледаш точно отсреща,с овеличаването на ъгъла изчезва и 3Д ефекта(пасивна технология).а 2 към 3Д...разлика почти не видях.
- zografski
LG LED 47LB731V
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
И аз миналата година купих такъв телевизоримаше и подобна тема и ще напиша и в тази за да улесним бъдещите мераклии.
На първо място си купувайте колкото може по-голям тв.Никога не стига така да се каже.Аз взех 46 инча и го гледам от 2 метра по въздуха.
Ако парите не са проблем,вземете си 3Д.Ако юджета е ограничен,не правете компромис с тази екстра за сметка на големината.Първоначално се бях спрял на 40 инча,но в магазина за още 200лв. и една серия по-долу взех по-големия и не съжалявам.
Сега за марките. Ако ще се гледа 3Д то нека бъде активно.Активното 3д няма нищо общо с пасивното,като на киното.Пионерите в тази област са Самсунг и това е.ЛЖ са в евтиния клас но с пасивна технология,инъче вградения им плеър бива.Връх обаче в четенето на субове и ав формати пак е Самсунга.Както е казал колегата,телевизор не се купува всеки ден и е хубаво да има всичко,не че се ползва редовно.Като кола с климатик,лятото е 3 месеца а зимата 9,ама търсим климатика да го има.
На първо място си купувайте колкото може по-голям тв.Никога не стига така да се каже.Аз взех 46 инча и го гледам от 2 метра по въздуха.
Ако парите не са проблем,вземете си 3Д.Ако юджета е ограничен,не правете компромис с тази екстра за сметка на големината.Първоначално се бях спрял на 40 инча,но в магазина за още 200лв. и една серия по-долу взех по-големия и не съжалявам.
Сега за марките. Ако ще се гледа 3Д то нека бъде активно.Активното 3д няма нищо общо с пасивното,като на киното.Пионерите в тази област са Самсунг и това е.ЛЖ са в евтиния клас но с пасивна технология,инъче вградения им плеър бива.Връх обаче в четенето на субове и ав формати пак е Самсунга.Както е казал колегата,телевизор не се купува всеки ден и е хубаво да има всичко,не че се ползва редовно.Като кола с климатик,лятото е 3 месеца а зимата 9,ама търсим климатика да го има.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Още малко общи впечатления от три дена гледане...
Колегите са прави, и както се казва колкото повече-толкова повече, 48 инча е добре, но ако беше 55 щеше да е още по-добре
Картината е супер, но си иска качествен сигнал, това важи и за 3Д-то, определено е зарибявка стига да се пусне филм или клип с нужното качество!
Проблема при мен е че след 5-10 мин. гледане ме заболяват очите, и трябва да го спирам за почивка, цял филм не мога да го изгледам със сигурност!
Смарт дистанционното е готина екстра, но с клавиатура ще е още по-добре, като цяло телевизора е мн.добър и поне за сега парите са оправдани, няма неравномерна подсветка, няма бели петна на черен фон, картината е ясна, цветовете наситени, не насича и не размазва бързите сцени, звукът е задоволителен...като за начало, но определено има нужда от един хубав субуфер и т.н.
Доволен съм, дано да работи така дълго и безпроблемно
Колегите са прави, и както се казва колкото повече-толкова повече, 48 инча е добре, но ако беше 55 щеше да е още по-добре

Картината е супер, но си иска качествен сигнал, това важи и за 3Д-то, определено е зарибявка стига да се пусне филм или клип с нужното качество!
Проблема при мен е че след 5-10 мин. гледане ме заболяват очите, и трябва да го спирам за почивка, цял филм не мога да го изгледам със сигурност!
Смарт дистанционното е готина екстра, но с клавиатура ще е още по-добре, като цяло телевизора е мн.добър и поне за сега парите са оправдани, няма неравномерна подсветка, няма бели петна на черен фон, картината е ясна, цветовете наситени, не насича и не размазва бързите сцени, звукът е задоволителен...като за начало, но определено има нужда от един хубав субуфер и т.н.
Доволен съм, дано да работи така дълго и безпроблемно

- zografski
А дано
И аз си пожелавам същото, че и моят е на 1 месец 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Като знам че редовно им разкарваме панелите на Сони, ЛГ и Самсунг до Словакия на сервиз, а дано...чак се чудя дали свещ да не му паля вечер 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Щом са гаранционни, ако трябва цял свят ще обикалят
Нас това юзерите не ни вълнува. До тогава газ до ламарината.

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Очите ако те болят...да не е от субтитрите?Търси филми с динамични субс,дето и те са в дълбочина.Мен мноо ме дразнят,ако са отпред,окото не може да фокусира тая цялата дълбочина и буквите извън телевизора дето се вика....
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Не е от субтитрите колега, клипчетата които гледах нямаха суб. може би е нужно известно време за да могат очите да свикнат, но определено се натоварват поне при мен е така.
п.п.Колеги, за гледане на филми кое устройство е по-подходящо, флашка или външен хард диск, и ако е флашка има ли някакво изискване каква да бъде, от гледна точна на скоростта за пренос на данни за да може филма да върви без да насича?
Ако е от хард диск, трябва ли да се инсталира някакъв допълнителен плеър през който да се гледат филмите?
Че са ми малко тъмна Индия тези въпроси
п.п.Колеги, за гледане на филми кое устройство е по-подходящо, флашка или външен хард диск, и ако е флашка има ли някакво изискване каква да бъде, от гледна точна на скоростта за пренос на данни за да може филма да върви без да насича?
Ако е от хард диск, трябва ли да се инсталира някакъв допълнителен плеър през който да се гледат филмите?
Че са ми малко тъмна Индия тези въпроси

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Аз гледам и от флашка и от хард. Разлика няма. Флашката ми е 16GB usb2.0 затова си взех и харда USB3.0 че има и по големшки филми които не се събират на флашката.
Има нещо важно. Флашката трябва да ти е форматирана под NTFS.
В кауфланд наскоро, имаше една промоцийка на външни хардове Хитачи 500GB USB3.0 за 67 лева 2.5инча. Провери може да е останала някоя бройка. Аз съм доволен за сега от тях.
Има нещо важно. Флашката трябва да ти е форматирана под NTFS.
В кауфланд наскоро, имаше една промоцийка на външни хардове Хитачи 500GB USB3.0 за 67 лева 2.5инча. Провери може да е останала някоя бройка. Аз съм доволен за сега от тях.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Колега, на мен ми е най удобно през флашка, само че четох по-разни други форуми че ТВ-то си я форматирало само под FAT или нещо подобно, и файлове по-големи от 4GB не можело да се възпроизвеждат, под NTFS могат ли да се гледат големи файлове?
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
най добре е от НАС или от ПЦ не се занимаваш с глупости
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”