User Manual Lenovo A328

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: User Manual Lenovo A328

Мнениеот LILO&STICH » Нед 13 сеп 2015 19:46

Тези които правят климатици,телевизори и т.н. техника,не стават за телефони!
Всеки си блъска главата самостоятелно :c020

Satori
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Satori » Нед 13 сеп 2015 20:10

Колега,попаднал си на некачествен модел/бройка. Аз съм с Леново s850 - никакви проблеми! 2 сим карти,батерията ми държи 1,5 дни, достатъчно голям екран. Абе супер доволет съм. А за е-маг нищо не ти гарантира,че не е менте! Купувай от технополис(моят е от там).

Лило&ститч, леново до колкото знам са специализирани в компютърните и мобилните технологии. Разбирам това да го казваш за LG, Samsung, Sony и т.н.,но за Lenovo - не. (Сега като се замисля - ти за LG-то ,което си е избрал ли говориш?)

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пон 14 сеп 2015 9:48

Аз пък с LG си патих, то си е до късмет. Смениха ми 4 телефона по гаранция, заради скапан тъч... Накрая му изтече гаранцията и го хвърлих. С нокия C3-o1 същите проблеми, 5 тъча по време на гаранция, последна смяна и след 3 месеца за мина, но вече нямаше гаранция...

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 14 сеп 2015 13:06

Е как на един и същ телефон ще се поврежда чак пък толкова пъти тъча :icon_sad , че и на теб ти се е случвало с два телефона, че и различни модели, че и марки, малко като виц ми звучи :biggrin .
Впрочем на мен ми се е случвало да спукам 3 гуми за един ден и то както си карам по нормални пътища из града, по които си карам винаги и не съм пукал гума сума време :biggrin .

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пон 14 сеп 2015 14:14

и аз не го приемам за нормално, но явно си е нещо често срещано, защото всеки път обяснявах че всичко е наред с телефона, не е падал, не е удрян, наводняван и т.н. просто тъч-а натискаш в долен ляв ъгъл а той отчита горен ляв и така всичко е разместено... преди да си довърша изречението просто ме прекъсваха и ме питаха това Нокиа C3-01 ли е ? И аз :eek - амиии да. Взимат си телефона и така след 14-20 дни си го получавам пак за няколко месеца. С Lg-то преди 5 години същия случай, не му помня модела, не се задържа много преди да иде в кофата. Там пък не сменяха тъч-а а целия телефон. Сега ще видим това леново как ще се представи, засега съм доволен , но това са две - три седмици и още не може да се каже що за стока е.

Satori
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Satori » Пон 14 сеп 2015 18:01

Като бивш потребител на Samsung и настоящ на Lenovo, мога да кажа,че Lenovo-то е много по-забъркано. Андроид,който няма нищо общо с другите андроиди. Трябва разучаване и свикване.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”