Проблем с М-тел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: Проблем с М-тел

Мнениеот Winner25 » Пет 05 дек 2014 22:59

Ако на 10 декември се откажите от дадена услуга, а фактурата за тази услуга ви е излизала на 20-то число всеки месец, то на 20 декември, ще ви излезе последната фактура за услугата. Съответно там ще е отразено потреблението за периода за който сте ползвали услугата - от 20 ноември до 10 декември. При мобилните оператори таксите се предплащат и поради тази причина може да не получите фактура а кредитно известие - всичко зависи от това кога се отказвате от услугата и колко сте говорили :)
Съответно може да дължите някаква сума, може да трябва да ви върнат пари. Така че нормално е да има нещо за плащане след като сте се отказали от услугата, но защо Мтел си търсят парите след 3 години, незнам :rolleyes

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 05 дек 2014 23:08

сигурно имат в техния си форум тема- Стари абонати :mhihi добре,че се отказах от тях още 2007ма, после на глобул и виваком- тия пък ми пращаха смс, че печеля нещо и да ида да си го получа от офис, отивам и там ми казват да подписвам договори за години напред и тогава ще си получа "печалбата" само разкарват хората за глупости :k046

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 06 дек 2014 13:14

Колко ме лъгаха тея, при които уж "Ти водиш". Приключих с Мтел преди 3-4 ако не и повече години. Мтел НИКОГА повече!
Глобул - Теленор - тотално разочарование от мрежите и липсата на обхват и мобилен интернет! До края на договора с тях - след това Vivacom.

Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

Мнениеот djofar » Пон 08 дек 2014 9:48

Winner25 написа:Ако на 10 декември се откажите от дадена услуга, а фактурата за тази услуга ви е излизала на 20-то число всеки месец, то на 20 декември, ще ви излезе последната фактура за услугата. Съответно там ще е отразено потреблението за периода за който сте ползвали услугата - от 20 ноември до 10 декември. При мобилните оператори таксите се предплащат и поради тази причина може да не получите фактура а кредитно известие - всичко зависи от това кога се отказвате от услугата и колко сте говорили :)
Съответно може да дължите някаква сума, може да трябва да ви върнат пари. Така че нормално е да има нещо за плащане след като сте се отказали от услугата, но защо Мтел си търсят парите след 3 години, незнам :rolleyes

Братле не ми четеш постовете или се опитваш да не ме разбереш
Казах че имам друга карта която все още е при тях и всеки месец си е плащам и съм питал няколко пъти след като прехвърлих едната дали имам да плащам нещо друго за нея и отговорът им е бил "НЕ" . Нали се сещаш че ако евентуално съм имал нещо за плащане тяхната работа е била веднага да ми кажат или поне да ме предупредят че ще ми спрат другите 2 карти ако не е било на следващия то поне на по следващия месец а не след 3 години почти.Спрат ли ми картата сезирам КЗП-то и ще настоявам да ми прекратят договора с тях

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 08 дек 2014 12:26

Чета всичко :wink
Най вероятно прехвърлената карта е била на отделна фактура. Аз ти обясних от къде е дължимата сума.Защо обаче тплкова време никой не ти ги е потърсил, и защо чак сега ги търсят, не знам.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”