Програма за преименуване на файлове?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
niko_2317
Автомобил:
Двигател:

Re: Програма за преименуване на файлове?

Мнениеот niko_2317 » Сря 01 юли 2015 9:21

Всеки да се оправя кой както сметне за добре,има плеари на който само пускаш песните във флашката без папки CD01,CD02,CD03....
и си тръгват.
Случай всякакви....
Устройствата не са лоши,(разбира се има и по-хубави на по-висока цена) като Grom audio,DB sound,Dension,Xcarlink,Trioma и т.н.
Yatour-a е най-евтин и поносим,е няма ъпдейт на firwaere-a като Grom-a но това е друга тема на разговор! :th_up
И аз спирам да пиша тогава,да не раздуваме темата...

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 01 юли 2015 9:47

Добре човек...., продаваш ги, прав ли съм за упътването, пише ли там как трябва да са именовани...? На това не ми отговори, а само това исках да напишеш... ! и как без да са в папки пускаш желана от теб песен? Превърташ 100 песни 1 по 1, за да я намериш? Ясно е че всеки сам се оправя, но пишеш глупости.. продаваш нещо на което в упътването му пише едно, а ти пишеш глупости... можело, абе то може всичко ама производителя ти е написал как трябва да бъде, за да ти е най-лесно... то ти ги казваш тия неща все едно ти си го произвел и знаеш по-добре от създателите на тая чикия как работи... Несериозно е да продаваш нещо, на което не си му прочел упътването и лично за мен пишеш глупости...

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Сря 01 юли 2015 10:41

Така като си мисля може би изискването е името да е "късо" т.е. 8 знака + 3 разширение. При такова положение и FAT32 ще работи, но за определен вид имена. Пробвай с ABCD1234.mp3 примерно. Ако се разпознае значи е това.

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Сря 01 юли 2015 10:56

Само FAT32 работи при мен, форматирано в др. формат, йок! Ако при някой тръгне в NTFS значи не съм прав (за всички устройства, но при мен само пише - трак 19, мисли, трак 99.. и така ги върти, но нищо не тръгва), в упътването не пише май нищо за форматирането, но за именоването си пише, даже има 1-2стр от упътването спец за това!!! Поо принцип и аз гледам цялото име на трака да не е много дълго (но определено имам и с по повече от 8 знака), а също така махам разни точки, запетаи, тирета и т.н. от заглавията.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 01 юли 2015 12:37

И при мен не показва имената!Също така ако не са с номер отпред песните не тръгват!Пробвах с NTFS и не иска да прочете нищо!Става дума за ето такова CD:
Прикачени файлове
IMG_1161.JPG

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Сря 01 юли 2015 13:07

Точно така си е :th_up аз бая съм си играл и съм достигнал до тези изводи, кой иска да вярва, който не, да пробва :beer

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Сря 01 юли 2015 13:30

NTFS е сложна за реализация на плеъри и освен това не е много подходяща за флаш устройства. За много големи обеми са измислили exFAT (FAT64), който също не се поддържа масово.

Потребителски аватар
niko_2317
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_2317 » Сря 01 юли 2015 13:45

Изписването на песните не зависи от Yatour-а а от "чикията" която имаш в колата!
Мойта чикия е такава:
pione.jpg

И само искам да ти кажа,че фабричният модул на pioneer не изписва песните,а Yaour-a ги изписва!
ID3 tag текст се казва!
Pioneer cd-ub100
Pioneer_CD-UB100.jpg

При тези голф 4-ки и аудита от от 98-2005 как очакваш да ти изписва песните?Цд-ченджера не подава такава информация напред към касетофона,и другото е че касетофоните от тези години не са имали тази способност да го правят.
Може да ми сканираш упътването си,че са ми интересни тези неща който ги пишеш.До сега никъде не съм ги видял?
Yatour-a от къде си го купувал?И на колко различни вида касетофони VAG си го тествал,че говориш така миродавно???

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Сря 01 юли 2015 16:03

Ако мислиш, че съм си купил тая чикия, за да я тествам на различни касетофони, жестоко си се объркал, аз съм ползвател, а не продавач, какъвто явно си ти! Тествак съм и съм си играл, всичко което съм написал е изтествано лично от мен! Ще ти снимам още довечера страниците в които ясно и точно пише как трябва да се наименоват песните и виртуалните CD-та (или още казано папки на флашката). Аз тия работи не си ги измислям :c020 Отделно тук става дума за фабрични касетофони и cd-та, както каза, те НЕ ИЗПИСВАТ имената на песните и следователно е по-удобно да се слагат с номера, за да знаеш под кой номер, коя песен ти е.... OMG дано тоя път ме разбра... довечера ще ти снимам и ръководството...

Потребителски аватар
niko_2317
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_2317 » Сря 01 юли 2015 16:23

Не искам да навлизам в някакъв спор,аз имам достаъчно опъртвания и в нито едно не намирам да пише самите песни да се слагат някакви цифри пред тях!

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Сря 01 юли 2015 17:04

Ето пристигат снимките от упътването, на него даже си пише модела, на снимките се вижда ясно текста, пише как трябва да бъде форматирана флашката (или FAT32/FAT16), а също така е описано как трябва да са именовани CD-тата и песните, та даже има и снимки, за да бъде по ясно за ползвателя. Така че като ги продаваш, спокойно можеш да им казваш, флашките или SD-тата да са им форматирани във оказаните формати (които вече ми писна да ги пиша :mhihi ). Ето ги и снимките, качеството би трябвало да е добро и да се чете текста:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Много интересно как в нито 1 от твоите упътвания ги няма тези неща :gruebel

Потребителски аватар
niko_2317
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_2317 » Сря 01 юли 2015 23:18

Ами и в твоята книжка не виждам пред песните да се слага някъде 001,002,003,004....
Явно си го чел,ама в някой форум като нашият!В който всеки се чуди как да се заяжда с хората и как да избива комплекси! :11

Edit:Само искам да ми кажеш,къде във описанито видя че песните трябва да се преименуват?
Да не гледаме по картинките,а да е описано точно и ясно че файловете се преименуват???
Има само за папките написано точно и ясно,че се правят да са:
CD01
CD02
CD03
.....
И пак ти казвам,на MCD като твоето (това където си го дал на снимката) си тръгват песните без да има се слага номерация!
А как са подредени....(както ги сложиш във папката),няма да им пускаш автоматично подреждане и те ще се подреждат по реда в който си ги добавял! icon_idea

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Чет 02 юли 2015 8:59

OMG...комплекси вика... нема кво да ти пиша пиша повече... продаваш некви неща, а дори не знаеш в какъв формат трябва да ти е форматирано устройството... На картинката се вижда, нека ти подскажа, щом не виждаш, шпише го, а даже и на картинка го има!
На 5та страница над картинката пише да се следва примера, интересно какво не видя от примера на снимката?
Отделно над картинката пише : any folder or music file not named as per the above- rule will not be recognised or played (предполагам моежш да си го преведеш, не пишат само за директориите май май)! И това сиг не го пише, нали? Отделно 5 пъти ти казах, че може да ги чете и без номер, но ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ ПОД КОЙ НОМЕР, КОЯ ПЕСЕН Е>!>!>!>>!>> omggg ТВА С ГОЛЕМИЯ ТЕКСТ ДАНО ГО ЧЕТЕШ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА СЕ ПОВТАРЯМ.... Т.Е. Е ПО УДОБНО ДА СА ТИ НОМЕРИРАНИ, ЗА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ НА 10ТА ПЕСЕН ТИ Е ЕДИ КОЯ СИ.... А НЕ ДА ОБИКАЛЯШ 5 ПАПКИ С 100 ПЕСНИ, ЗА ДА НАМЕРИШ ТЪРСЕНАТА песен... ВДЕНА ЛИ ТОЯ ПЪТ КАКВО НАПИСАХ? Извинявай, но определено май четеш ама не вдяваш нищо от написаното и направо ми иде да си счупя клавиетурата... Аз не се заяждам, а се опитах да помогна, ти започна тука някви безмислени спорове и даже не помогна с нищо! Нито каза как да са форматирани устройствата абе нищо.. чист спам са ти повечето мнения тук, хуу продаваш ги, поне им прочети упътването.. После пишеш дошъл еди кой си с няква флашка при теб, че не му бачкала машинката, ти си боднал твойта флашка и всичко си работело... интересно ми е кво му каза на тоя твоя клиент? Бачка си, аре бегай.... като продаваш нещо трябва да си запознат с всички тези тънкости, а ти си... давай ги у папки е така разхвърляни и си пускай, те си вървят и без да ги наименоваш... аз ако съм ти клиент, ще те захрана и повече нищо няма да си купя от теб! Тва е все едно да ми сложат ГИ, ама да не могат да направят настройките...... спирам, че... ми Избиват Комплексите(както ти каза) :banghead :banghead
Мисля че темата се изчерпа и е време за :lock, че колегата ако пак не ме разбере(или каже, че избивам комплекси) ще си счупя компа...

Потребителски аватар
niko_2317
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko_2317 » Пет 10 юли 2015 18:32

Колега,прав си за номерацията при някой автомобили!
При Италянските бангии и техните кръшни навигации "connect navi +" се изискава номерация за песните иначе изобщо няма тръгване!
Изображение
Ама при Vw,seat,audi и skoda.Такваз глупост,не ми се е случвала!

Не напразно е прихваната с "пирони" :Mr Green Fun

denny.markova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот denny.markova » Чет 05 ное 2015 3:13

Искам да попитам каква е процедурата, за да чете cd changer-а неоригинални записани дискове?
Благодаря.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”