OMG...комплекси вика... нема кво да ти пиша пиша повече... продаваш некви неща, а дори не знаеш в какъв формат трябва да ти е форматирано устройството... На картинката се вижда, нека ти подскажа, щом не виждаш, шпише го, а даже и на картинка го има!
На 5та страница над картинката пише да се следва примера, интересно какво не видя от примера на снимката?
Отделно над картинката пише : any folder or music file not named as per the above- rule will not be recognised or played (предполагам моежш да си го преведеш, не пишат само за директориите май май)! И това сиг не го пише, нали? Отделно 5 пъти ти казах, че може да ги чете и без номер, но ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ ПОД КОЙ НОМЕР, КОЯ ПЕСЕН Е>!>!>!>>!>> omggg ТВА С ГОЛЕМИЯ ТЕКСТ ДАНО ГО ЧЕТЕШ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА СЕ ПОВТАРЯМ.... Т.Е. Е ПО УДОБНО ДА СА ТИ НОМЕРИРАНИ, ЗА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ НА 10ТА ПЕСЕН ТИ Е ЕДИ КОЯ СИ.... А НЕ ДА ОБИКАЛЯШ 5 ПАПКИ С 100 ПЕСНИ, ЗА ДА НАМЕРИШ ТЪРСЕНАТА песен... ВДЕНА ЛИ ТОЯ ПЪТ КАКВО НАПИСАХ? Извинявай, но определено май четеш ама не вдяваш нищо от написаното и направо ми иде да си счупя клавиетурата... Аз не се заяждам, а се опитах да помогна, ти започна тука някви безмислени спорове и даже не помогна с нищо! Нито каза как да са форматирани устройствата абе нищо.. чист спам са ти повечето мнения тук, хуу продаваш ги, поне им прочети упътването.. После пишеш дошъл еди кой си с няква флашка при теб, че не му бачкала машинката, ти си боднал твойта флашка и всичко си работело... интересно ми е кво му каза на тоя твоя клиент? Бачка си, аре бегай.... като продаваш нещо трябва да си запознат с всички тези тънкости, а ти си... давай ги у папки е така разхвърляни и си пускай, те си вървят и без да ги наименоваш... аз ако съм ти клиент, ще те захрана и повече нищо няма да си купя от теб! Тва е все едно да ми сложат ГИ, ама да не могат да направят настройките...... спирам, че... ми Избиват Комплексите(както ти каза)

Мисля че темата се изчерпа и е време за

, че колегата ако пак не ме разбере(или каже, че избивам комплекси) ще си счупя компа...