Мнения за резачка Grasko? Или какво знаете за марката.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Мнения за резачка Grasko? Или какво знаете за марката.
Аз за метрови дърва на фигура ти говоря, изобщо не става въпрос за бутане на дърво. Ако трябва 10 кубика метровици да ги режеш на клин, заеби
-
- Автомобил: VW Polo 6n2
- Двигател: AKK - 2000
Re: Мнения за резачка Grasko? Или какво знаете за марката.
Значи взех Райдер и след 5/6 кубика съм доста доволен. Мощна, няма проблем с дебели дървета, гътнах и няколко нямаше проблем с рязане на клинове и след това за печка.
Като бюджетно решение ми се вижда ОК.
Няма смисъл да спорим, че не е качествено колкото доказаните марки, но и цената е на 1/3та. За домашна употреба и рязане на дърва върши работа.
Благодаря на включилите се в темата, съгласен съм с повечето мнения. Ако човек има възможноат да си купи Щил и Хусварна, ако ли не и Райдер ще му свърши работа.
Направих и една дръжка на брадва каже с нея.
Повечето от елементите са алуминиеви, а не пластмаса.
Харчи повече от маркова.
Вибрациите и шумът са доста.
До колкото ми казаха от магазина, има сервиз и части ако се наложи.
Две години да си изкара гаранцията пак ще си избила парите - спрямо да викам резач, а и вече няма много такива.
Като бюджетно решение ми се вижда ОК.
Няма смисъл да спорим, че не е качествено колкото доказаните марки, но и цената е на 1/3та. За домашна употреба и рязане на дърва върши работа.
Благодаря на включилите се в темата, съгласен съм с повечето мнения. Ако човек има възможноат да си купи Щил и Хусварна, ако ли не и Райдер ще му свърши работа.
Направих и една дръжка на брадва каже с нея.
Повечето от елементите са алуминиеви, а не пластмаса.
Харчи повече от маркова.
Вибрациите и шумът са доста.
До колкото ми казаха от магазина, има сервиз и части ако се наложи.
Две години да си изкара гаранцията пак ще си избила парите - спрямо да викам резач, а и вече няма много такива.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”